To je to što me zanima!

Njihovi aduti: Nives ponosna na grudi, a Dino na trbušnjake

Nives je nedavno na svoj profil stavila video na kojem uz istočnjački melos radi trbušnjake. Dino je navodno bio ljut na ženu jer smatra da je snimka preizazovna
Vidi originalni članak

Stao je ispred ogledala, nategnuo bokserice i 'opalio' fotku. 'Ako može moja žena, mogu i ja', kao da je pomislio Dino Drpić (30).

Nogometaš je vježbao u privatnoj teretani u svojoj kući u zagrebačkim Šestinama. Inspiriran fotografijama supruge Nives Celzijus (30), koja već mjesecima na Facebook stavlja svoje seksi fotografije, krenuo je u osvetu. Nerviraju ga komentari supruginih obožavatelja, koji ‘sline’ na njeno bujno tijelo. Nives je nedavno na svoj profil stavila video na kojem uz istočnjački melos radi trbušnjake. Napisala je: 'Da vidite da se ne naslikavam stalno po teretani, nego i da nešto radim'. Dino je navodno bio ljutit na ženu zbog toga jer smatra da je snimka preizazovna.

 ‘Dino mi zna reći da bih se mogla i obrijati’     

Nives je u nedavnom intervju sa svima podijelila kako je njezin suprug jako ljubomoran i da bi je najradije zatvorio u kuću. Zbog brige oko njega i djece zapustila se, kaže, pa se rijetko i brije. Dino je zafrkava da bi se mogla obrijati barem radi njega.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • andi_1 11.04.2012.

    Sad tek vidim koliko smo bili zakinuti dok ih nije bilo u medijima :-))

  • ManuEllaa 11.04.2012.

    vidi se da su stvoreni jedno za drugo

  • Pepi_2 11.04.2012.

    Koji su ovo luđaci, taman su se nasli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare