To je to što me zanima!

NOA postala omiljena destinacija poznatih faca!

NOA je postala omiljena destinacija poznatih faca - Silvio Marić, Igor Bišćan, i Branko Hucika sa suprugama, Ljupka Gojić, Bizzo bolesni brat, svi iste večeri u NOI
Vidi originalni članak

NOA beach klub je definitivno postao omiljena ljetna destinacija osoba iz javnog života, koje sve češće dolaze na čuveno Zrće. Kako zbog sjajnih DJ-a svjetske kategorije, tako i zbog sjajne scenografije koja nimalo ne zaostaje za scenografijama najboljih klubova Ibize i Miamia, NOA se nametnula kao klub koji se ne može izbjeći. Tako su se u klubu prošle večeri zabavljali Ljupka Gojić, te Silvio Marić, Igor Biščan i Branko Hucika sa svojim boljim polovicama. 

Ljupka je kao i obično svojom pojavom sve prisutne ostavila bez daha, ali moramo priznati da i ostale supruge naših poznatih nogometaša svojom ljepotom nisu nimalo zaostajale za jedinstvenom Ljupkom. Društvo se odlično zabavilo, uz glazbu DJ-eva Matrode i Alda Morra, a priznali su nam da su uspjeli spojiti zajednički izlazak zahvaljujući baka-servisima. U susjednom se separeu odlično zabavljao i Bizzo sa svojim društvom. Nema sumnje da će NOA ovoga ljeta ugostiti mnoga poznata lica iz javnog života.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.07.2015.

    Napišite radije koliko je poginulih u Novalji od početka sezone, što skuteri, što overdose, ja znam za 5....

  • looverpol 15.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • igyy 15.07.2015.

    penzici na odmoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare