To je to što me zanima!

Noć raskoši i glamura: Bandić otvorio kultnu kavanu Kavkaz

Tin Ujević bio je čest gost kazališne kavane. Njegovi monolozi ušli su u legendu, rekla je voditeljica Daniela Trbović okupljenim gostima...
Vidi originalni članak

Kultna kazališna kavana Kavkaz večeras je ponovno svečano otvorena u Zagrebu. Na crveni tepih nasuprot HNK skupilo se mnoštvo glumaca, političara, estradnjaka i ostalih iz javnog života. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

Kavanu, u koju su nekoć zalazili ugledni pisci i umjetnici kao što su Matoš, Ujević, Šimić i Krleža, otvorio je gradonačelnik Milan Bandić (62). 

- Jednostavno jedinstveno i fantastično - upisao je među prvima svoj komentar Bandić u knjigu dojmova. 

Zagrebački naftni biznismen Tomislav Rajić vlasnik je kavane, a na crvenom tepihu mu se pridružio i legendarni trener Miroslav Blažević Ćiro (83). 

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (46), česta gošća društvenih događanja, bila je u društvu kolegice Helene Minić Matanić (39).

- Tin Ujević bio je čest gost kazališne kavane. Njegovi monolozi ušli su u legendu. Gdje god bi se pomicao otvarali su se svjetovi i događao bi se teatar. Nezaboravni Tinov teatar. Mi nešto mlađi ne pamtimo Tina, osim u njegovim sjajnim djelima. No pamtimo legendarni duhanski put 'Kavez - Zvečka - Blato' i neke nove ljude kreativce - rekla je voditeljica Daniela Trbović (55) okupljenim gostima. 

Balerina Edina Pličanić (41) nije prošla nezamijećeno jer je odjenula raskošnu zelenu haljinu u renesansnom stilu.

Intendantica zagrebačkog HNK Dubravka Vrgoč (57) pozirala je u društvu ravnatelja Baleta HNK Leonarda Jakovine (36).

Ravnatelj Satiričkog kazališta Kerempuh, Duško Ljuština (70) rado je uveličao otvorenje kavane koja će, nedvojbeno, ponovno postati omiljeno okupljalište. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ŠtangaŽelezni 31.10.2018.

    Pita moj frend jel toče 0.3 konjak ili 0.5 da ne dolazi bezveze aj bok

  • panika135 31.10.2018.

    kav kav kavkaz pravo mjesto za izlaz fijuuuu oja noja izletnička paranojaaa Ujs!!!

  • Smogovac_2 31.10.2018.

    Drago mi je da je Kavkaz opet u funkciji. Sada kad su svi ovi popili besplatna pića zanima me koliko će otimati za jednu kavu. Pa ne bi bilo fer da je puno jeftinija od one na Stradunu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare