To je to što me zanima!

Noć seksi kostima: Khloe sva u lateksu, a Ariel postala zečica

Američke zvijezde jedva su dočekale Noć vještica kako bi uskočile u kostime slavnih likove iz pop kulture, odnosno njihove 'izazovne verzije'
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian (32) svoju Noć vještica provodi u izlasku s dečkom, košarkašem Tristanom Thompsonom (25). Reality  zvijezda osvanula je u kostimu Marvelove superjunakinje Storm, a njen dečko je na jednu noć postao Black Panther. 

Khloe je dio svog izlaska snimala i podijelila s fanovima preko Snapchata, a kostimom se pohvalila i na Instagramu. 

Iako je 'Halloween' jedan od najdražih noći njenoj sestri Kim, ove godine je ostala doma. Kim već tjednima ništa ne objavljuje na društvenim mrežama niti ne izlazi zbog trauma izazvanih pariškom pljačkom. 

Manekenka Emily Ratajkowski (25) odlučila je postati Kleopatra te je odjenula svjetlucavi usko kostim, a na glavu je stavila kraću, crnu periku. Njen kostim oduševio je obožavatelji koji ju ispituju gdje ga je kupila. 

Pjevačica Demi Lovato (24) postala je 'odrasla' verzija djevojčice Dorothy iz priče o čarobnjaku iz Oza. Lovato je istaknula dekolte, a na nogama je imala prepoznatljive crvene cipele na petu koju su Dorothy odvele natrag u Kansas. 

'Štreberica' iz serije 'Moderna obitelj' odlučila je na jednu noć postati 'zečica'. Izazovni kostim, Ariel Winter (18) je 'začinila' repićem te ukrasom za kosu sa zečjim ušima, a na noge je obula cipele s vrtoglavom potpeticom. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • asqweqrw 31.10.2016.

    cisti okultizam

  • montello 31.10.2016.

    super su

  • kung fu panda 31.10.2016.

    prepoznatljive cipelice Doroty iz Oza su platforme sa štiklom?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare