To je to što me zanima!

'Noćna mora': Ponovno se emitira najluđi show u Hrvata

Emitirat će se na zagrebačkoj televiziji od 21 sat do ponoći. Kako ekipi Malnar više nije šef, emisiju su nazvali 'Na rubu pameti'. Svi se vesele što će opet surađivati
Vidi originalni članak

Ekipa iz 'Noćne more' nije snimala dvije godine. Emisiju sad rade bez glavnog šefa Željka Malnara, kojeg je smijenio novi urednik Vlado Matijević Jaran.

- Malnar je sad obični novinarčić kao što je Jaran bio. Hoće li se pojavljivati u emisiji ovisi o novom uredniku - rekao je producent Nedjeljko Badovinac Jumbo. Kako im Malnar više nije šef, emisiju su nazvali 'Na rubu pameti'. Emitirat će se na zagrebačkoj televiziji od 21 sat do ponoći.

 
- Morali smo staviti raniji termin jer nitko od ekipe ne zna voziti noću niti imaju zimske gume - rekao je Jumbo. Njegov kolega iz emisije Cezar poručio mu je da ne priča gluposti. 


- Zasad nismo uspjeli dobiti kasniji termin za emisiju uživo pa je ranije snimamo - pravda se Cezar. Dodao je kako se veseli što će vidjeti ekipu na okupu, a onda je naglo prekinuo razgovor govoreći da žuri jer vozi urednika Jarana u studio. Dečkima najviše nedostaje Zvonimir Levačić Ševa, koji je umro prije dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • kozaribok 19.12.2012.

    Nedostajat će mi samo legendarni vicevi od pokojnog Ševe.Kolike sam samo Subote na Nedjelju problejao uz njih da sam se i sam čudio,al emisija je imala"nešto ono"

  • Bolta_1 17.12.2012.

    Samo napred, prodrmajte malo ovu usranu državu!

  • LebronPetrovic 17.12.2012.

    To je bila najbolja emisija uživo svih vremena !

Komentiraj...
Vidi sve komentare