To je to što me zanima!

NOFX zapalili oduševljenu publiku na livadi u Preluku

Legendarni punk-rock sastav svirao je pred 4000 obožavatelja koji su njihov nastup željno iščekivali od 1989., a publici su zahvaljivali na hrvatskom
Vidi originalni članak

Američki punk-rock bend NOFX zapalili su gotovo 4000 obožavatelja koji su iz cijele Hrvatske i inozemstva došli u Preluk. Na pozornicu su izašli u 22,45 s minimalnim kašnjenjem vidno raspoloženi. Na glasne ovacije publici su na hrvatskom govorili 'Hvala!'. Pjevač Michael John Burkett (43) poznatiji kao Fat Mike, rekao je da mu je jako drago što je ovdje te da to ne govori reda radi jer nema naviku glumiti dobrog dečka. Pohvalili su hranu jer su ih organizatori prije koncerta odveli u obližnji restoran na večeru.
Predgrupe su im bili domaći punkeri, riječki sastav 'Pasi 'koji su otvorili koncert točno u 21 sat. Odmah nakon njih svirali su Osječani 'Debeli Precjednik' koji su vidno zagrijali publiku. Nakon pozdrava 'Debelog Precjednika' ubrzo su na pozornicu došli NOFX koje hrvatska publika željno iščekuje još od 1989. godine. Amerikanci su opravdali svoj ststus punk legendi, a publika se bacala po livadi između Opatije i Rijeke od samog početka koncerta. Nekoliko se obožavatrelja na samom početku koncerta 'prebacilo' preko zaštitne ograde pred pozornicu pa su zaštitari imali pune ruke posla.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bassland 19.08.2010.

    Kapa do poda, najvećima. Uvijek svoji, nikad prodani

  • maćuhica 19.08.2010.

    punk\'s not dead!!! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare