To je to što me zanima!

Nogom u stražnjicu! Sharon je otjerala napasnika s pozornice

Ekipa talk showa 'The Talk' zahvaljivala se publici na nagradi People's Choice sve dok ih nije omeo nepozvani gost. Uzeo je mikrofon, a onda se Sharon naljutila
Vidi originalni članak

Glumica i voditeljica Sarah Gilbert (40) zahvaljivala se na People's Choice nagradi za najbolji dnevni talk show. U jednom trenutku, na pozornici se pojavio nepoznati muškarac koji je Sarah oteo mikrofon i počeo pričati.

No jedna od voditeljica showa 'The Talk', Sheryl Underwood (52), počela je gurati muškarca s pozornice, a u sve se umiješala i Sharon Osbourne (63) koja, također, vodi spomenuti talk show.

Supruga Ozzyja Osbourne muškarca je udarila nogom, a kada ga je osiguranje maknulo s pozornice, Sharon mu je pokazala srednji prst te mu poručila 'neka se makne s njene je**ne pozornice'.

Osim tog incidenta, dodjelu nagrada People's Choice obilježila je i Dakota Johnson (26) koja je dobila nagradu za najbolju dramsku glumicu. Glumica Leslie Mann (43) uručila je Dakoti nagradu, a tijekom njihovog kratkog zagrljaja, potrgala joj je zatvarač na gornjem dijelu haljine.

- Leslie mi je strgala haljinu. Ali nije kao da svi ovdje nisu već vidjeli moje grudi - našalila se glumica.

Popis dobitnika nagrade People's Choice možete pogledati OVDJE .


Idi na 24sata

Komentari 15

  • kung fu panda 07.01.2016.

    kak da ne

  • Uni 07.01.2016.

    Namjesteno.

  • Gumiberica 07.01.2016.

    Kick ass

Komentiraj...
Vidi sve komentare