To je to što me zanima!

Nogometaši preskočili crkvu i došli Silviju Mariću na večeru

SUZE RADOSNICE Mladenka Iva Panežić rasplakala se od sreće. Na svadbu su pohrlili mnogi nogometaši koji su se sa suprugama pojavili na večeri u Zaprešiću
Vidi originalni članak

Na vjenčanju Silvija Marića (37) i deset godina mlađe ekonomistice Ive Panežić u crkvu su došli samo Tomo Šokota i Stjepan Tomas te Goran Vlaović, koji mu je bio kum.

Ostali nogometaši, poput Boška Balabana, Darija Šimića i Luke Modrića, sa suprugama su se pojavili poslije, na večeri u zaprešićkom konjičkom klubu. Vlaović, koji se lani rastao od supruge Milane, na vjenčanju se pojavio bez pratnje. Ispred crkve Sv. Križa u Sigetu svatove su čuvali zaštitari, kao i u klubu. Slavili su u šatoru na livadi, a zabavljao ih je bend koji je svirku počeo rokerskim pjesmama. Slavlje je potrajalo do ranog jutra, a na meniju su imali jela poput dalmatinskog pršut, paškog sira, njoka s tartufima, rižota sa škampima, bifteka, telećih medaljona.

Svadbena večera, doznajemo, po osobi u konjičkom klubu iznosi 55 eura. Na svadbi je bilo stotinjak gostiju. Iva je nosila vjenčanicu dizajnera Borisa Pavlina, a kuma joj je bila prijateljica iz djetinjstva. Ispred crkve, gdje ju je dočekao otac, Ivu su ponijele emocije, pa je i zaplakala.

Silvio i Iva vjenčali su se nakon godinu i pol dana veze. Marić je rekao da će na medeni mjesec najvjerojatnije na neko otočje ili u Ameriku, no tu je odluku prepustio supruzi. Par se prvi put pojavio u javnosti lani na vjenčanju Luke Modrića u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • muskarac 02.07.2012.

    jesu ovo skupe ocale pa ih triba pokazat ili je sminka jednostavno losa??

  • marija1411 02.07.2012.

    naočale, nadam se da ih je skinula u crkvi a možda i nije a friz koda je pošla na trčanje. Možda su joj platili reklamu za naočale????

  • 02.07.2012.

    Naočale su joj najjače,valjda ih je skinula u Crkvi,smiješno. Rasplakala se....da od sreće baš,zato što neće morati raditi cijeli život, upecala je lovaša i ostvarila svoj san.

Komentiraj...
Vidi sve komentare