To je to što me zanima!

Nosi joj se bijela boja: Stefany na Dori u Grubnićevoj kreaciji. Pogledajte kako je izgledala

Stefany je poput snježne princeze izvela svoju pjesmu 'Sretnih dana dat' će Bog' u prvoj polufinalnoj večeri Dore
Vidi originalni članak

Sretnih dana dat' će Bog, pjevala je Stefany na pozornici Dore u prvoj polufinalnoj večeri u četvrtak. Nastupila je treća po redu, nakon duetske pjesme Marija Battifiace i Roberta Ferlina.

ISTO JE RADILA I MIA DIMŠIĆ Stefany 'žicala' glasove za Doru, a njena menadžerica za 24sata kaže: 'Isto će napraviti i drugi...'

Na sceni se pojavila u bijeloj haljini i bijelim visokim čizmama, a na glavi je imala šeširić. Za njezin stajling pobrinuo se Marko Grubnić koji brine za izgled Maje Šuput i drugih popularnih Hrvatica.

- Nije loša, ide li se ona udati nakon Dore - pitala se jedna korisnica X-a.

Na društvenim mrežama širile su se poruke pjevačice netom prije prve polufinalne večeri Dore. Stefany je preko WhatsAppa slala poruke i zamolila prijatelje i poznanike da večeras glasaju za nju.

OSMERO IH JE PROŠLO DALJE Gotova je 1. polufinalna večer Dore: Evo tko ide u veliko finale

- Iste poruke objavili smo i objavljivat ćemo na društvenim mrežama i pozivati sve da svojim glasom podrže Stefany i njenu pjesmu 'Sretnih dana dat' će Bog' na putu do finala Dore. Isto će napraviti svi izvođači koji sudjeluju u natjecanju, svima želim što više glasova, a Dori što veću gledanost - rekla nam je Snježana Jerković Radočaj, njezina menadžerica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • žila kucavica 23.02.2024.

    To je ona iz bb koja je bila sa Ervinom?

  • ivanz 22.02.2024.

    Dobra... podržavam!

  • ČupaviKlitoris 22.02.2024.

    Lujka

Komentiraj...
Vidi sve komentare