To je to što me zanima!

Nosi mi se roza boja: Jennifer i zaručnik proslavili kraj turneje

Pjevačica je posljednjih mjeseci bila jako aktivna pa je samo u zadnjih mjesec dana imala 15 koncerata. Na svom profilu na društvenoj mreži se pohvalila kondicijom
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (49) je finalnim koncertom u Las Vegasu okončala svoju turneju. Amerikanka je imala stalan show u Las Vegasu od početka 2016. godine, a jučer je velikim koncertom završila jedno razdoblje u životu. 

Pjevačica je posljednjih mjeseci bila jako aktivna pa je samo u zadnjih mjesec dana imala 15 koncerata. Na svom profilu na društvenoj mreži se pohvalila kondicijom.

- Kad sam započela ono putovanje promislila sam 'o Bože, 15 koncerata u mjesec dana', ali sebi sam dala obećanje da neću nikog iznevjeriti i da ću iz ovog izaći snažnija nego ikad. Vježbat ću i biti u formi života. Bilo je trenutaka kad sam bila umorna, ali evo nas sada. A ja sam toliko emotivna, ali se osjećam snažno, sretno i zahvalno - komentirala je Lopez. 

Njen dečko Alex Rodriguez (42) je pjevačici velika podrška pa je djevojci priredio veliko slavlje povodom kraja showa u Vegasu. Za tu priliku odjenuo je ružičastu kombinaciju dok je J.Lo izabrala blještavi kombinezon i jaknu s uzorkom leoparda.

Umirovljeni igrač bejzbola Alex, ima dvoje djece, djevojčice Ellu (10) i Natashu (13), a Jennifer ima desetogodišnje blizance Maximiliana i Emmu. Jennifer i Alex su prošlog mjeseca otputovali sa svom djecom i uživali u kupanju i ostalim ljetnim radostima. Strani mediji su već počeli nagađati o njihovim zarukama.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 01.10.2018.

    Ovo bezbrado i bezobrvno musko lice je dovoljno lose i bez rozih satenskih (???)hlaca! Ona djeluje vise muski od njega:(

  • 01.10.2018.

    jennifer je zgodna zenska

  • 01.10.2018.

    Sladoled, sumsko voce

Komentiraj...
Vidi sve komentare