To je to što me zanima!

Nostalgičan Tarik: U prsluku i bermudama vratio se u 1994.

Glumac Filipović objavom na Instagramu prisjetio se Dubrovačkih ljetnih igara od prije 24 godine, a na fotografiji razgovara s kolegom Guberinom...
Vidi originalni članak

Glumca Tarika Filipovića (46) uhvatila je nostalgija pa se s veseljem prisjetio početka glumačke karijere i Dubrovačkih ljetnih igara kada je imao 22 godine. Na slici se može vidjeti kako Tarik nosi kratke hlače, bijelu košulju i prsluk, a razgovara s poznatim glumcem Špirom Guberinom (84). 

- Hamlet, Dubrovnik, godine neke i predragi Špiro Guberina - napisao je Tarik ispod objave. 

Slika je postala hit na društvenim mrežama, a na nju je komentirao i Goran Višnjić (46). 

- Super fotka - komentirao je glumac koji je prošle godine također objavio fotografiju s 45. Dubrovačkih ljetnih igara te napisao kako nema pojma tko ih je slikao. 

- Pogledajte ovu djecu. Slikali smo se nakon premijere Hamleta u Dubrovniku prije jako puno godina. Tarik hvala ti što si mi poslao ovu sliku - piše u objavi. 

Glumci su zajedno studirali na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a Goran često objavljuje fotografije iz Tarikove privatne arhive u kojoj se prisjeća mladih dana. 

- Sretno s pronalaženjem mene. I molim vas, recite mi što mislite koji sam ja – napisao je Višnji. Na fotografiji se nalaze Tarik Filipović, Nina Violić (46), Lucija Šerbedžiju (45), Katarina Bistrović-Darvaš (46) i Rene Bitorajac (46) koji je tada imao bujnu kosu.

Tarik i Goran surađivali su prošle godine na filmu 'General', Antuna Vrdoljaka (87). Višnjić je utjelovio Antu Gotovinu, a Filipović Davora Domazeta Lošu. 

Kad nestane šminke, skupe odjeće i fotošopa: Slavne cure privatno ne izgledaju kao na naslovnicama magazina

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Kukurik 10.11.2018.

    Po meni kao voditelj 4+, kao glumac lošiji ali je i tu daleko iznad većine ovih što ih se gura na ekran.

  • mestar 08.11.2018.

    ZA vrijeme rata djeca jugo glavesina su skupa sneki njihovim uzivali po svijetu dok su ostali gladovali na na bojistima, bukerima, izbjeglickim kolonama itd. pa se poslije rata vratili i zsjeli skupa s ostalima u sve drzvne institucije i tvrtke.Zato HRTV posluje uvijek u gubitcima a drzava utuca svake godine nekoliko milja da oni mogu i dalje uzivat.

  • westsouth 08.11.2018.

    Lejla je daleko bolja..😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare