To je to što me zanima!

Nova adresa, novi-stari posao: Vlatka u Kanadi radi u butiku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
UŽIVA U ANONIMNOSTI Pokos je u Zagrebu, kako kažu njeni susjedi, prodala stan i stvari odnijela u rodni Sokolovac. Dosadilo joj je biti pod povećalom javnosti pa se odlučila povući
Vidi originalni članak

Voditeljica i pjevačica u tajnosti se prije nekoliko mjeseci preselila u Kanadu. Susjedi Vlatke Pokos (46) u Sokolovcu, gdje je odrasla, kažu da su je vidjeli kako u kuću gdje joj je živjela baka prenosi stvari u velikim crnim vrećama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stan u zagrebačkom širem centru, kako kažu njezini susjedi, navodno je prodala. Stan od 54 kvadrata sa svojim golišavim posterom iz reklame za šoping centar, koji je bio na zidu hodnika, prodavala je za 120.000 eura. U Kanadu se zaljubila tijekom kratke veze s inženjerom u rudarstvu Ivicom Biljanom (47). Često je posjećivala kanadskog Ličanina u Torontu.

Biljanov brak pukao

Vlatka u Kanadi, pričaju njezini prijatelji, sad živi kod prijateljice. S bivšim dečkom Biljanom se, doznajemo, povremeno čuje. Odustala je od ljubavne veze s njim nakon što se preselila u Kanadu. On se nakon njihova prekida zbog, kako je rekao, Vlatkine burne prošlosti ekspresno oženio za kanadsku ekonomisticu Janine (37), no kako su nam se povjerili njegovi prijatelji, taj je brak vrlo brzo završio na klimavim nogama.

Okrenula novu stranicu

Vlatka tijekom prekida s Biljanom nije odustajala od njihove ljubavi. U tajnosti su se prošlo ljeto našli u Splitu na večeri kad su razgovarali o njihovoj budućnosti. Tad su odlučili da neće žuriti, no sad je Vlatka okrenula novu stranicu u životu. 

U Kanadi, navodno, već ima novu simpatiju. Radi u butiku kao i devedesetih, kad je radila u trgovini koja je prodavala traperice, u kultnom dućanu u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici. To je bilo prije njezine pjevačke i voditeljske karijere. Nakon toga zapjevala je u Srebrnim krilima, a nakon što je otišla iz benda, opet je radila u butiku, ali ovaj put na Trgu bana Jelačića.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • LoveForever 22.04.2017.

    Draga gđa. Pokos! Obožavam Vašu baladu "Prelijepo da bi trajalo". Neka Vam je svaki trenutan obasjan suncem. Samo dalje! :-)

  • zeljkic 25.03.2017.

    ne zanima me njen privatni život, niti usponi ni padovi, ali žalosno da ovakva kvalitetna voditeljica nije imala svoje mjesto na hrt ili radiju nebitno, kojekakve šuše koje neznaju pričati kočepere se gdje im nije mjesto, ali eto Vlatka je krenula ispočetka i želim joj sreću...

  • tunj 24.03.2017.

    Imala sam priliku upoznati Vlatku i ono što mogu reći su samo riječi hvale...kulturna,pristojna,..obrazovana.. lijepa žena..sretno Vlatka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare