To je to što me zanima!

Nova Bradova cura podsjetila je fanove na Jolie: 'Mlađa kopija'

Jedni su zadovoljni što su konačno otkrili koga ljubi Pitt nakon razlaza s Jolie i nagađanja kako će se vratiti Jennifer Aniston, drugi smatraju kako je Nicole premlada za Brada, a treći da izuzetno nalikuje Angelini.
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Brad Pitt (56) i njegova nova djevojka Nicole Poturalski (27) glavna su tema svjetskih showbiz medija, otkako su ih paparazzi 'ulovili' zagrljene u zračnoj luci u Francuskoj. Otkrilo se i kako je Brad upoznao Nicole prošle godine u restoranu u Berlinu, koji je u vlasništvu njezinog supruga Ronalda Maryja (68). Holivudski glumac je tamo boravio zbog promocije filma 'Bilo jednom u Hollywoodu' te se navodno zagrijao za Nicole čim ju je vidio, pišu strani mediji

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenka Nicole je još uvijek u braku s njemačkim bogatašem, no kako tvrde bliski izvori, to nije problem jer su ona i Ronald ionako u braku otvorenog tipa. Sve to bila je garancija da ova priča još barem neko vrijeme neće prestati biti tema u holivudskim kuloarima.

MUŽ NIJE LJUBOMORAN Bradova 29 godina mlađa cura je još u braku s bogatašem (68)

- Nicole mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su krenule iskre među njima. Ronald je bio u braku nekoliko puta i ima petero djece. Ne zanima ga negativnost ni ljubomora. I dalje su vjenčani, ali to je jedan otvoren odnos - ispričala je prijateljica manekenke. 

Reakcije među fanovima holivudske zvijezde su podijeljene. Jedni su zadovoljni što su konačno otkrili koga ljubi Pitt nakon razlaza s Jolie i nagađanja kako će se vratiti Jennifer Aniston, drugi smatraju kako je Nicole kudikamo premlada za Brada, koji bi joj mogao biti otac. Zanimljivo, mnogima je u oči upala i sličnost između Angeline i Pittove nove djevojke, a pogrdno ju nazivaju 'mlađom kopijom' slavne glumice.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • KusNjega 07.09.2020.

    Anđa je jedna, druge samo pune džepove estetičarima.

  • mala vatra 07.09.2020.

    Dakle usporedba bez veze...možda jedina razlika kaj ova nova još malo liči na ženu,a Angie na partviš...

  • Z12 07.09.2020.

    I zubate su sve redom...uz koščobu silnu. Neopisivo, hihi. Balkanke su za te klonirane - zakon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare