To je to što me zanima!

Nova ljubav: Grk tješi Lohan da lakše zaboravi bivšeg nasilnika

Lindsay Lohan nedavno je ostavila sina ruskog milijardera koji ju je pokušao i zadaviti. Sada se zabavlja s Dennisom Papageorgiouom, vlasnikom restorana na Mikonosu
Vidi originalni članak

Glumica Lindsay Lohan (30) nedavno je ostavila zaručnika Egora Tarabasova (23) jer ju je varao. Sin ruskog milijardera pokušao ju je i zadaviti. 

Glumica se sad zabavlja s Dennisom Papageorgiouom, vlasnikom restorana na Mikonosu. Par zajedno provodi dane na plaži, a šuška se kako izmjenjuju nježnosti. 

Podsjetimo, Egor Tarabasov je poludio tijekom odmora u Grčkoj nakon što je glumica u vožnji uzela njegov mobitel. Oboje su izašli iz auta, a on ju je mahnito napao kako bi mu vratila telefon. Napravio joj je polugu i čupao je za kosu. Njezina obitelj zgrožena je njegovim nasilnim ponašanjem.

- On je jadna sirovina, a sad je jasno kao dan da je Lindsay u smrtnoj opasnosti dok je uz njega - rekao je glumičin otac Michael (56). 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • tajnamoja 07.09.2016.

    Vidi joj lica, sva bodbula od operacija podizanja zatezanja skracivanja brijanja paljenja guljenja.

  • 06.09.2016.

    kad gledam pitam se ko je ova -dok ne procitam,kako sebe dovode do neprepoznatljivosti i nije mi jasno ko moze sa njima biti-vostane figure,za mene

  • montello 06.09.2016.

    to privremeno samo:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare