To je to što me zanima!

Nova Miss Universe: Nemam ništa protiv estetskih korekcija

Mirnu su na natjecanje nagovorile sestre i prijateljice, što se ispostavilo kao dobar potez s obzirom da je pobijedila. Što se tiče ljubavnog statusa - Mirna trenutačno nema dečka...
Vidi originalni članak

Nova Miss Universe Hrvatske je Mirna Naiia Marić (21) iz Zadra i ove godine će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote. Krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Mia Rkman (22). 

Na natjecanju Mirnu je dopalo pitanje što bi rekla onima koji izbore ljepote smatraju zastarjelima, a ona je imala spreman odgovor. 

- Vidimo da u svijetu ima puno izbora za ljepotu i da je to još uvijek aktualno, rekla bih im da osobno ne smatram da su zastarjeli - rekla je. Kako je rekla za Jutarnji list, Mirna je umjetnica, ali najveća strast joj je upravo manekenstvo kojim se bavi već pet godina. 

Na natjecanje su je nagovorile sestre i prijateljice, što se ispostavilo kao dobar potez s obzirom da je pobijedila. Što se tiče ljubavnog statusa - Mirna nema dečka.

- Trenutačno sam sretno slobodna. Idealnog muškarca zamišljam kao svog najboljeg prijatelja, jako mi je važna komunikacija, međusobno poštovanje i naravno fizička privlačnost - rekla je Mirna, koja se za deset godina vidi kao uspješna poslovna žena i majka.

Poput mnogih mladih djevojaka, Mirna se ne protivi plastičnim operacijama.

- Smatram da u današnje vrijeme estetske operacije vise nisu tabu tema. Osobno nemam ništa protiv ako je u granicama lijepog i normalnog - kaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 21.03.2020.

    Znam dvije cure koje su se naivno prijavile i mislile da je stvarno ok, ali kad su se vratile rekle su da je tamo sve samo ne ono sto prikazuju na televiziji i novinama. Svasta rade. Jako su bezobrazni bili prema curama koje su konkurencija ovim vezašicama koje imaju sponzore ili rodbinsku vezu. Trebali bi se mediji malo bolje pozabaviti redakcijom i kako biraju missice te ukinuti to natjecanje.

  • xena 16.03.2020.

    Ma kakva prva pratilja, ma kakva miss?! Ta je neuspjela plasticna operacija. U pozadini u top 10 je bila cura koja je oličenje Miss Universe. Takve missice izbacuje Latinska Amerika i zato su uspjesni u tome, ne kao onaj naš stari uhljebica. Sramota, bolje da nema prijenosa tog izbora da se ne sramote tako javno i čine ljude glupima i slijepima!

  • Firefox_1 15.03.2020.

    Nije losa...ali bilo je i lijepsih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare