To je to što me zanima!

Nova riječ: Poduzetnici 'mlate' lovu na Trumpovu covfefe gafu

Poduzetnici sad riječ oko čijeg se značenja nitko ne može složiti ‘covfefe’ žele otisnuti na bokserice, grudnjake, hlače, majice, pa čak i drvene klompe
Vidi originalni članak

Iako američki predsjednik Donald Trump (70) još nije razjasnio što znači riječ covfefe, koju je tvitao usred noći prije tjedan dana, ona je već ušla u pop kulturu, a mnogi će na njoj i zaraditi.

‘Unatoč neprestanom negativnom medijskom covfefe’, tvitao je Trump, a mnogi analitičari smatraju da je htio napisati coverage što znači izvještavanje, no što je pošlo po zlu Trump i Bijela kuća još taje.

Poduzetnici sad riječ oko čijeg se značenja nitko ne može složiti ‘covfefe’ žele otisnuti na bokserice, grudnjake, hlače, majice, pa čak i drvene klompe, kao i na ‘standardne’ suvenire, poput šalica. Postoji prijedlog i za craft pivo koje bi se zvalo ‘covfefe’.

- Tko nam je kriv kad smo izabrali predsjednika koji je više podrugljivi meme nego što je ozbiljan političar - komentiraju Amerikanci.

Njegovi politički oponenti smatraju da je Trump kao Shakespeare, tako velik um da izmišlja nove riječi. Barem mu se tako rugaju demokrati, a najslađe se smiju oni koji će na neobjašnjivu i misterioznom ‘covfefe’ zaraditi.

U američkoj tvrtki Merriam-Webster, koja publicira rječnike, kažu kako bi voljeli ‘covfefe’ uvrstiti u rječnik, no to ne mogu učiniti dok od predsjednika ne dobiju objašnjenje.

Za to vrijeme prva dama Melania Trump (47) svojim Slovencima pokušava zabraniti prodaju parfema, sireva, kolača i čokolade koje nose njezino ime i titulu ‘prva dama’, dok se Trump još nije oglasio planira li zaustaviti ‘covfefe’ proizvode.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • svejedobro 08.06.2017.

    Hehehehehe 😵

  • malamalić 07.06.2017.

    svi mu se smiju ali se on uvijek zadnji smije. boli ga briga.

  • 07.06.2017.

    najgori američki predsjednik uz nixona ikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare