To je to što me zanima!

Nova sezona 'Moderne obitelji' donosi smrt jednog od članova

Producent Lloyd nije htio otkriti o kojem je liku riječ, ali je natuknuo da ta osoba igra značajnu ulogu u seriji i njegova smrt će ostaviti dugotrajne posljedice...
Vidi originalni članak

Jedan od producenata serije 'Moderna obitelj', Christopher Lloyd (58) otkrio je veliku 'tajnu' koju donosi nova sezona. Jedan od važnih likova serije će umrijeti, prenose američki mediji. 

Krajem mjeseca stiže deseta sezona gdje će se glumci baviti smrću jednog od članova njihove 'moderne obitelji'. Lloyd nije htio otkriti o kojem je liku riječ, ali je natuknuo da ta osoba igra značajnu ulogu u seriji i njegova smrt će ostaviti dugotrajne posljedice. 

Od prve epizode serije, glavne uloge imaju Sofia Vergara (46), Ed O'Neill (72), Julie Bowen (48), Ty Burell (51), Ariel Winter (20), Sarah Hyland (27), Nolan Gould (19), Jesse Tyler Ferguson (42) i Eric Stonestreet (47). 

Serija je dosad 'pokupila' brojne istaknute nagrade, među kojima i više od 10 Emmyja. Kritičari diljem svijeta su hvalili 'Modernu obitelj' zbog humora i odabira likova. Uspoređivali su ju s mnogim humorističnim serijama poput 'Prijatelja' i 'Cosby Showa'.

Tijekom prve sezone, iskusniji i stariji članovi postave su zarađivali od 30 do 90 tisuća dolara po epizodi (od 190 tisuća do 570 tisuća kuna). Kasnije su pregovarali i ostvari još veće plaće. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • serpentine 15.09.2018.

    vjerojatno bivsu zenu od bundya

  • bob_vox 15.09.2018.

    Nagađa se da umire otac od Phila, Fred Willard ili majka od Claire, Shelley Long, prva žena od Jaya.

  • 14.09.2018.

    moj boze pa vi ste stavili krivu sliku :))) to nije taj christopher lloyd !!!! ovaj sa slike je glumac koji sada ima cca 78 godina a ne producent :))) cak pravog lloyda ima te na drugoj ili trecoj slici skupa sa cijelom ekipom iz moderne obitelji :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare