To je to što me zanima!

Nova sezona srpskog hita 'Južni vetar' snima se u Hrvatskoj i traže statiste, otkriven honorar

Svi zainteresirani koji su u mogućnosti provesti cijeli dan na snimanju mogu se prijavu putem e-mail adrese, a na Facebook stranici je objašnjen točan postupak prijave
Vidi originalni članak

Trenutačno se u Hrvatskoj snima druga sezona srpske hit-serije 'Južni vetar'. Serija redatelja Miloša Avramovića (44) kao nastavak istoimenog filma iz 2018. godine koji je postao hit u cijeloj regiji  i osvojio brojne nagrade.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Facebook stranici Produkcije i casting agencije Serena Pro objavljeni su detalji o tome kakve statiste traže za snimanje druge sezone koje će se održati od 21. rujna do 2. listopada 2022. na području otoka Krka i u Rijeci.

Naglašeno je da traže 'veći broj statista isključivo s otoka Krka, te Rijeke i bliže okolice. Uvjeti za statiste su sljedeći:

– Djeca, žene, muškarci - mediteranski tipovi (tamnije puti) glume Napolitance
– Dječaci 10-14 godina (Napolitanci) koji igraju ulični nogomet
– Opasni tipovi – mafija
– Kupači na plaži i prolaznici (djeca, žene, muškarci)
– Turisti (kontinentalni tipovi)
– Zgodne mlade djevojke koje plešu
– Vozači sa vozilima (honorira se i vozač kao statist i vozilo-osobni automobil, čamac, motor, skuter)

Naveli su i da snimanje traje 12 sati dnevno te da će statisti nekad morati biti dostupni nekoliko sati, a ponekad i cijeli dan. Objavili su i honorar koji će statisti dobiti.

- Honorar statista je 300,00 kn fiksno bez obzira o duljini trajanja snimanja unutar 12-satnog radnog dana. Prekovremeni sat (nakon 12 sati rada) i noćni rad (od 22:00 do 6:00) dodatno se plaćaju. Prekovremeni sat je 30,00 kn, noćni rad dodatnih 70,00 kn na honorar. Honorar za igrajuće vozilo/plovilo 350,00 kn - stoji u oglasu casting agencije. 

Svi zainteresirani koji su u mogućnosti provesti cijeli dan na snimanju mogu se prijavu putem e-maila, a na Facebook stranici je objašnjen točan postupak prijave. Navedeni su i detalji oko prijevoza statista

GORAN IZVUKAO Redatelj 'Južnog vjetra' prijavio glumca: 'Falsificirao je račune i ugovore te izvlačio i prao novac'

Produkcija 'Južnog vetra'  već je ranije snimala u Hrvatskoj na području Kvarnera. U listopadu 2020. godine u kvarnerskom gradiću Kastvu snimao se film 'Južni vetar 2: Ubrzanje'.

Film je, baš kao i serija pod redateljskom palicom Miloša Avramovića, a glumačku ekipu čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Goran Navojec, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček i Luka Gabrić.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 53

  • rio-os 23.09.2022.

    Pisam se i serem u usta Avramovicu i Belogrlicu

  • Nameless 21.09.2022.

    Slabo, inače nikad gledao te komšije...

  • 21.09.2022.

    300 kuna hahahahha cek gle sad ovo 39.88 Eura hahahhaha goni tu stoku nazad u tursku

Komentiraj...
Vidi sve komentare