To je to što me zanima!

Nova, starija Hurem večeras će napokon zakoračiti na dvor

Šminkeri i frizeri imali su pune ruke posla da novu Hurem učine što sličnijom staroj tako da je gledatelji prihvate. Unatoč tome, pojavili su se negativni komentari
Vidi originalni članak

Ostarjela Hurem najavila je rat svima koji joj stanu na put, a njezino agresivno ponašanje uplašit će i samog sultana Sulejmana. Nakon što je glumica Meryem Uzerli (29) zbog teške depresije napustila seriju, producenti su joj brzo našli zamjenu. 

Njezinu ulogu preuzela je čak 19 godina starija Vahide  Gördüm (48). Šminkeri i frizeri imali su pune ruke posla da novu Hurem učine što sličniju staroj tako da je gledatelji što prije prihvate. Unatoč tome, obožavatelji Meryem zasuli su Vahide negativnim komentarima.

- Ovo je katastrofa. Nisu mogli lošije odabrati. Nova Hurem izgleda kao sultanova majka. Sad su glavni likovi napokon postali skladan par. Oboje su stari i ružni - neki su od komentara gledatelja.

Vahide se zbog kritika ne uzrujava previše. Počašćena je što je dobila priliku glumiti najveću sultanovu ljubav, vladaricu harema i najuspješniju spletkarošicu u palači Topkapi.

- U jedno možete biti sigurni, a to je da neću razočarati gledatelje - kaže Turkinja koja ne može život zamisliti bez glume. Za razliku od turske publike, novu zreliju i strožu Hurem pohvalili su kritičari.

Urota protiv Hurem: Izdali je i prijatelji, to baš i nije očekivala

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ana123music 08.11.2013.

    Nema šanse da ću opet gledat seriju btw ova je odvratna bljakkkkk fuuuuuj našta liči

  • kemo1974 07.11.2013.

    evo ja i moj muž smo se nasmijali ovom zlatku jer je i kod nas tako a ja gledam da to nije on komentirao ha ha

  • prt 07.11.2013.

    Ovo je prastara vijest! jedna epizoda traje 2h i izlazi u turskoj jednom tjedno, a u hr jednu epizodu podjele na cjeli tjedan. ukoliko zelite sa prevodom pogledati sve epizode, i one koje odma u turskoj izadju odite na fejs na sultanova druzba ili na stranicu. ovde se moze pogledati najnovija epizoda koja je tek u turskoj izasla, naravno sa prevodom. uzivajte http://www.sultanovadruzba.net/109-epizoda.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare