To je to što me zanima!

Nova tehnologija u Cineplexxu: Gledatelji ‘lete’ i osjete udarce

Skupa sa superherojima letjeli smo, udarali neprijatelje i izbjegavali projektile. Tehnologija MX4D dodaje pokrete iz filma, vibracije i još puno toga što gledatelje uvlači u film
Vidi originalni članak

Cineplexx je u splitskom City Center One predstavio tehnologiju MX4D. Gledali smo 15-minutni sažetak akcijskog filma 'Liga pravde', u kojem su se Batman, Superman, Wonder Woman i ostala superekipa borili protiv čudovišta. 

Skupa sa superherojima letjeli smo, udarali neprijatelje i izbjegavali projektile. Tehnologija MX4D dodaje pokrete iz filma, vibracije i još puno toga što gledatelje uvlači u film.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strypi 24.11.2017.

    Znaci, napendrece te kad gledas Rockija Balbou

  • 24.11.2017.

    Nije mi se svidjelo, izašla sam iz kina na pola filma, sve te radnje mi odvlače pažnju pa nisam mogla pratiti radnju kako treba.

  • PLAVOOKI_1 24.11.2017.

    Gledao sam Ligu pravde i ugođaj je predobar.Jedina mana je što su malo pretjerali sa drmanjem stolaca.Pupuse vam vjetar po nogama po licu kada ratnica jaše konja stolci se drndaju i imaš osjećaj da ti jasis. Ljuljaju se stolci i imaš osjećaj da letiš. Lete sjekire pored vaših glava a tane iz pištolja vam leti pravo u oko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare