To je to što me zanima!

Nova TV protiv recesije: Sve zvijezde u jedan sako

Voditeljice na Novoj TV Marija Miholjek, Romina Knežić i Ivana Paradžiković u samo tjedan dana nosile su isti crni sako u Vijestima ili Dnevniku
Vidi originalni članak

Tri voditeljske zvijezde Nove TV, otkriva Index portal, danima nose identičan crni sakoić. Marija Miholjek, Romina Knežić i Ivana Paradžiković glasoviti su crni sako izredale u samo tjedan dana. Romina i Ivana imale su ga tri dana. Romina i Ivana su osim istog sakoa imale i istu značku zataknutu za rever. Moguće je da je riječ o borbi Nove TV s recesijom, a nije isključeno ni da je riječ o službenoj odori/uni-formi. Ispod sakoa korištene su varijacije: bijela košulja, crvena majica, i sl.. Niti jedna voditeljica nije se usudila eksperimentirati s nekom hrabrijom kombinacijom, poput kravate koja je prošli tjedan proslavila Katju Kušec, a ona bi idealno sjela na sve viđene dekolteiće televizijskih voditeljskih vedeta. Nova TV još nije reagirala i objasnila zbog čega njene zvijezde nose istu odjeću.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JAX 29.01.2009.

    boli me kurac za tu zidovsku televiziju

  • chuperak 29.01.2009.

    ^ ^ ^ pardon,njih troje!

  • chuperak 29.01.2009.

    iskreno fuj..u tjedan dana 4 žene nose isti sako??svi voditelji govore kako imaju tremu i kako se znoje za vrijeme vodđenja,a njih 4 djele sako..recite sto hočete i kako i vi nosite par puta jedno te isto,ali ga barem nosite samo Vi,a ne još njih troje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare