To je to što me zanima!

Nova u kolekciji: D. Lovren će tetovažom prekriti i lijevo rame

Branič Liverpoola već ima tetovaže po rebrima, na prsima i ramenima. Suprugino ime tetovirao je ispod srca, a na podlaktici je napisao 'We will never let you go'
Vidi originalni članak

Dejan Lovren (25) na Instagramu se pohvalio da radi novu tetovažu, no još se ne zna što planira oslikati na lijevom ramenu. Branič Liverpoola već ima tetovaže po rebrima, na prsima i ramenima, a na podlaktici je napisao 'We will never let you go'. 

Nogometaš je preko noći postao seks simbol. Zbog fotografija njegovog golog tijela prepunog tetovaža, koje su objavljene tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva i koje su obišle svijet, žene su naprosto poludjele za njim. 

Dejan i njegova supruga Anita Lovren (20) u iščekivanju su njihovog drugog djeteta, a ovoga puta čekaju sina. Nogometaš je suprugino ime istetovirao ispod srca. Par već ima dvoipolgodišnju kćer Elenu. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Sibenik-Grad 19.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • GJURO 18.02.2015.

    Uporno pokušava od sebe učiniti sve veću budalu,...i to mu uspijeva. Za razliku od nogometnog umijeća. Bar je u nečemu sve uspješniji. Žao mi je njegove djece, sigurno im se rugaju vršnjaci

  • Linz 18.02.2015.

    Katastrofa !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare