To je to što me zanima!

Nova veza: Heidi Klum ljubi gitarista benda Tokio Hotel?

ZA LJUBAV SPREMNI Tom se 2016. razveo od tadašnje supruge i nekoliko puta je naglasio kako je 'slobodan i spreman za novu ljubav' baš kao što je to činila i Heidi
Vidi originalni članak

Njemačka manekenka Heidi Klum (44) posljednjih godina nije imala previše sreće u ljubavi, ali čini se da ipak nije izgubila nadu u pronalazak srodne duše.

HEIDI KLUM (44): 'Mnogi me žele umiroviti i kažu da sam prestara za donji veš...'

Naime, fotografi su ju sada u Hollywoodu snimili u društvu mladog glazbenika Toma Kaulitza (28) koje mlađe generacije pamte kao gitarista nekad popularnog njemačkog benda Tokio Hotel.

Inače, Tom se 2016. godine razveo od tadašnje supruge i nekoliko puta je naglasio kako je 'slobodan i spreman za novu ljubav' baš kao što je to činila i Heidi.

- Jako sam sama i spremna za potragu za dečkom - istaknula je manekenka koja je u listopadu prošle godine prekinula s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom (31) nakon što ju je nekoliko puta prevario. 

IMA 'VOJSKU' STRUČNJAKA Već 17 godina je nenadmašna: Heidi je i dalje kraljica kostima

Neko vrijeme su kružile glasine da se viđa s glumcem Adrienom Brodyjem (44) no Klum je to opovrgnula. 

Heidi je bila u braku s pjevačem Sealom (55) i imaju kćer Lou (8) te sinove Henryja (12) i Johana (11). S bivšim dečkom, talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom (67) dobila je kćer Helene (13).

Idi na 24sata

Komentari 31

  • plik 23.03.2018.

    majko, kolko se toj "brojač" okrenul...

  • 16.03.2018.

    puno je starija

  • bree77 16.03.2018.

    Ja ovu zensku nisam dozivljavala ni u danima najvece slave,nije mi lijepa,nista posebno,kao ni ona Gisele.

Komentiraj...
Vidi sve komentare