To je to što me zanima!

Nova žrtva hakera: Objavljene eksplicitne 'fotke' Miley Cyrus

Privatne golišave fotografije pjevačice objavljene su na nekoliko internetskih stranica. Ona je posljednja žrtva hakera kojima su žrtve zvijezde
Vidi originalni članak

Miley Cyrus (24) se nerijetko pojavljuje u javnosti s gotovo golim grudima. Prije dvije godine na party dizajnera Alexandera Wanga došla ja u toplesu, a bradavice je prekrila tek samoljepljivim trakama. Na svojim koncertima katkad nosi goleme umjetne grudi te umjetni penis. 

Uz to i sama često objavljuje svoje golišave 'fotke', a sada su pjevačici hakeri ukrali fotografije iz privatnog albuma te ih prodali internetskim stranicama. 

Miley je posljednja žrtva hakera koji kradu eksplicitne fotke zvijezda. Prije Cyrus, iscurile su golišave fotografije Emily Ratajkowski, Emme Watson i Demi Lovato.

Emmin glasnogovornik tvrdi da njene ukradene fotografije nisu golišave, nego su nastale na jednoj probi za editorijal. Fotografije glumica brzo su nestale s internetske stranice koja ih je prva objavila. 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kresimir1971 13.04.2017.

    ovo se po novom kaže: "prijelaz iz veleprodaje u maloprodaju".......mora da je potražnja opala po da se zaradi još koja kuna ako ide.

  • kamen1983 13.04.2017.

    Volin vake cike

  • Der Kommissar 13.04.2017.

    Tko bi htio gledati ovog šišmiša?

Komentiraj...
Vidi sve komentare