To je to što me zanima!

Nova žrtva: Michael Jackson zlostavljao me čak pet godina

James Safechuck digao je tužbu protiv pokojnog 'kralja popa', a u njoj tvrdi da ga je Jackson počeo zlostavljati kada je imao 10 godina i da je to trajalo nekoliko godina
Vidi originalni članak

Računalni programer i otac dvoje djece, James Safechuck (36), iznio je šokantne tvrdnje da ga je Michael Jackson seksualno zlostavljao tijekom nekoliko godina. Safechuck je u petak na sudu digao tužbu protiv pokojnog 'kralja popa', a u njoj tvrdi da ga je Jackson zlostavljao dok je s njim snimao reklamu za Pepsi 1988. godine.

Safeschuk u tužbi navodi da je imao deset godina kad ga je Jacko prvi put pipnuo. Zlostavljanje se nastavilo sve dok James nije napunio 15 godina. Agonija je, otkriva, trajala tako dugo jer je nakon snimanja reklame s Jacksonom išao i na svjetsku turneju.

Neobično je to što je Safechuck do sada nijekao bilo kakvo zlostavljanje. Glazbeniku se 2005. godine sudilo zbog navoda o zlostavljanju djece. Safechuk je tada rekao da nije bio Michaelova žrtva iako je nekoliko svjedoka koji su radili na Michaelovom ranču Neverland pod zakletvom svjedočilo da su vidjeli Jacksona kako ga zlostavlja. Jedna je spremačica svjedočila da je Michaela i Jamesa dva puta našla u krevetu gole od struka na gore.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ella1234xD 14.05.2014.

    cijela ta priča smrdi ,a najviše činjenica da odrastao muškarac najviše vremena provodi(provodio)sa djecom,i sam je to priznao u onom kompromitir.dokumentarcu da voli spavati kraj njih (naravno ,ništa neprilično),u tom momentu meni je to zvučalo sasvim neprilično i zgadio mi se moj idol iz mlađih dana za sva vremena ,a ovaj tip šta hoće vidjeće se pa barem danas ima tehnologija,detektori laži i sl.a koliko vidim ima i svjedoke a nije rijetkost da žrtve tek kasnije dobiju hrabrost da nešto priznaju i svijetu i sebi ,,vidjećemo .Osobno ,Jackson je bio i ostao genijalan glazbenik i showman ,i sve u vezi njegovog osobnog života je u najmanju ruku bilo ekscentrično ,ali posve nedužno kad su u pitanju sva ta djeca ,bilo bi nevjerojatno,nažalost!

  • helo kity 14.05.2014.

    sutio do sad ma jel... ili je mozda sada malo zeljan medijske pazne???

  • 14.05.2014.

    i ja sam bio zlostavljan od Adolfa Hitlera. Mogu li dobijati odštetu kao židovi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare