To je to što me zanima!

Nova zvijezda Voicea: Sviram u bendu s Gibonnijevim sinom

HIT KONOBAR Alen Đuras, koji se glazbom bavi pet godina, očarao je mentore Voicea, a u sastavu RadioWho dijeli pozornicu s Gibonnijevim i Mrduljaševim sinom
Vidi originalni članak

Jako sam zadovoljan reakcijama poslije audicije. Roditelji nisu mogli sa mnom u Zagreb jer su radili, pa su jedva čekali emisiju. Mama se rasplakala od sreće, kaže Alen Đuras (23).

Simpatični konobar iz Planog pokraj Trogira oduševio je članove žirija izvedbom hita “Thinking Out Loud” Eda Sheerana. Svi mentori su mu se okrenuli i poželjeli ga imati u svom timu.

- Puno sam se pripremao za audiciju, ali nisam očekivao da se svi okrenu. Dvoumio sam se, ali izabrao sam Jacquesa. Čini mi se da upravo on ima meni najsličniji senzibilitet - kaže Alen, koji se glazbom bavi pet godina. Bio je u udruzi Music Talents, a posljednjih godinu dana je u bendu RadioWho. Bend čine on, Rando Stipišić (20), Gibonnijev sin, i Luka Mrduljaš, sin skladatelja Tomislava Mrduljaša.

- Dečki su prije godinu dana čuli kako sam snimio cover ‘Thinking Out Loud’ i pozvali me da pokušamo zajedno nešto napraviti. Godinu dana smo u studiju i radimo na autorskim pjesmama. Sva trojica pišemo pjesme. Rando svira bas i klavir, Luka gitaru i bubnjeve, a ja pjevam - kaže Alen, koji i svira gitaru. Zasad je RadioWho obradio hit Selene Gomez. Za svoju interpretaciju dobili su same pohvale, između ostalih i glazbenika poput članice žirija “X Factor” Aleksandre Kovač, koja im je rekla da samo tako nastave. Alen, koji, između ostalog, voli poslušati i operu, sakuplja trzalice za gitaru.

- Imam ih 70 zasad iz cijelog svijeta. Znaju svi da ih sakupljam, pa mi ih donesu. Sad mi je Tihomir Preradović iz Jacquesova tima darovao srebrnu i ta mi je trenutačno najdraža - kaže Alen, koji je talent za glazbu, kako kaže, najvjerojatnije naslijedio od oca, koji je također bio glazbenik. Nekad je, kaže Alen, pjevao i svirao u slavonskom bendu Kings.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Slavonka60 08.02.2016.

    Ovo je stvarno glupo da ne mogu obrisati svoj komentar već moram slati ispavak..zašto ne mogu brisati ako pogriješim?

  • Slavonka60 08.02.2016.

    Lijepslično kao Žak..čist..kristalan. Dečko stvarno ima lijep glas.

  • kokaza5 08.02.2016.

    Koliko pojednika ovakvih natjecanja smo imali, kratko zabljesnuli pa onda nestali. Čini mi se ipak slaba vajda za karijere mladih slavuja. Producenti ipak rade samo za masnu lovu, a kad je nemaš čao, adio. Oni koji zaista mogu pomoći mladim glazbenicima da naprave karijeru i žive od toga, nažalost, nisu zaljubljenici kvalitetne glazbe i izvodjača...lova i lova...plati pa pjevaj makar glasa i ne imao. Znam iz prve ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare