To je to što me zanima!

Novak Đoković i Charlize Theron zaigrali tenis: 'Uspjet ćemo mi!'

Inače velika ljubiteljica tenisa, Charlize je često pratila Novakove utakmice iz prvih redova, a upravo je ona bila domaćica ovogodišnjeg turnira
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih tenisača svijeta Novak Đoković (36) zaigrao je na turniru slavnih Desert Smash u Kaliforniji. Svoje je tenisko umijeće pokazala i holivudska glumica Charlize Theron (48), koja je u jednom trenutku zaigrala i s Đokovićem. 

IMA TJEDNU PLAĆU Procurila cifra: Koliko Ivanišević zarađuje kao Đokovićev trener?

Inače velika ljubiteljica tenisa, Charlize je često pratila Novakove utakmice iz prvih redova, a upravo je ona bila domaćica ovogodišnjeg turnira. Ona i tenisač su se tijekom igre srdačno zagrlili. 

- Tenis je obično nevjerojatan jer dolaze ljudi koji znaju igrati tenis. Dakle, danas bi mogao nastati pravi nered, ali uspjet ćemo - izjavila je Charlize za The Hollywood Reporter uoči turnira.

Charlize je za ovu prigodu obukla bijelu tenisku suknju koju je iskombinirala s crnom majicom na kopčanje. Twitter je obišla snimka na kojoj se ona i Đoković dogovaraju oko servisa. 

Desert Smash koji je organiziran s ciljem podrške njezine dobrotvorne organizacije Charlize Theron Africa Outreach Project. Organizacija se inače bavi suzbijanjem rodno uvjetovanog nasilja, a radi izravno s mladim ljudima te promovira važnost reproduktivnog zdravlja i obrazovanja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare