To je to što me zanima!

Novak Đoković i djevojka Jelena planiraju svadbu?

Tenisač je nedavno izjavio da je vezan emotivno za obitelj. Novinarima je ispričao da bi njegova djevojka ovih dana trebala očekivati nešto lijepo
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković (22) navodno će stati pred oltar. Nakon što ga je u polufinalnome meču US Opena pobijedio Roger Federer, Đoković je novinarima u New Yorku rekao kako bi njegova djevojka Jelena Ristić sljedećih tjedana mogla očekivati nešto lijepo, prenosi Press. Đoković je četvrti igrač svijeta,  a tenisom mu se bave i mlađa braća, Đorđe i Marko. Nedavno je izjavio kako je vezan emotivno za obitelj. To je, na kraju krajeva, ispričao je, svrha života. Obitelj Đoković je i generalni zastupnik za tenisku opremu tvrtke Head, s kojom je Novak na kraju 2008. potpisao više milijuna vrijedan ugovor. Novaka uz sport privlači i pjevanje, a više puta dokazao se i kao model.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • grode 20.09.2009.

    Pa odakle vam samo ideja da je to nešto lijepo svadba. Postoje još mnoge druge lijepe stvari u životu. Npr. možda joj kupi lijepe novine, koje kad ih 24 sata čitaš , ostave lijepe crne tragove po prstima.

  • LET 2 16.09.2009.

    Nemoj još,pomalo, nije priša tek ti je 22 :)

  • bluesky 16.09.2009.

    i što bi hrvatsku javnost to trebalo zanimati koga će srpski tenisač ženiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare