To je to što me zanima!

Novak Đoković: Ne želim postati novi Tiger Woods

Tenisač se trudi sakriti svoju privatnost od medija jer je danas cijeli svijet umrežen. Oprezan je kako ne bi imao problema sa djevojkom i svojom obitelji
Vidi originalni članak

Srpski tenisač vodi računa o tome što radi u privatnom životu kako ga fotografi ne bi snimili u nekoj nezgodnoj situaciji pa da ne završi kao Tiger Woods. Novak Đoković (22) kaže da je golfer trebao paziti što radi jer je dovoljan samo jedan pogrešan potez da se dospije u sve svjetske medije i tako upropasti vlastiti život.
- Trudim se sakriti svoju privatnost od medija jer je danas cijeli svijet umrežen. Ništa se više ne može sakriti od interneta, fotografa, kamera i novinara. Samo jedan pogrešan potez dovoljan je da imate ozbiljnih problema sa djevojkom, suprugom, majkom ili ocem. Ja uvijek vodim računa o tome što izjavljujem u medijima i kako se ponašam pred kamerama - kazao je Đoković za srpski Press. Novak je u dugogodišnjoj vezi s Jelenom Ristić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vemi 26.03.2010.

    Hm... ako ne šara sa strane, ne vidim razloga da toliko pazi... čudna izjava!!!

  • SunTzu 26.03.2010.

    Svasta, ti srbi su fakat lud narod... Cekam sad samo da izjavi kako ima veci ku... od Tygera!!! to bi bas u maniru srbina bilo!!!!

  • tina1501 26.03.2010.

    pa tip je baš simpa,nije pun sebe i prepotentan kao mnogi sportaši,tipa onog odicka koji bi se samo svađao,i ne želi ni pružiti ruku nakon meča...ovaj je baš na mjestu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare