To je to što me zanima!

Nove 'fotke': U sobi punoj pića Scott s nepoznatom brinetom

Problemi u vezi Kourtney Kardashian i Scotta Disicka počeli su još puno prije nego što je Scott prošli tjedan snimljen u društvu svoje bivše djevojke Chloe Bartoli
Vidi originalni članak

Iako mu je godinama opraštala sve alkoholizirane ispade i nezrelo ponašanje, Kourtney Kardashian (36) je nakon devet godina veze čvrsto odlučila da je njezinoj vezi sa Scottom Disickom (32) došao kraj. 

Kap koja je prelila čašu su fotografije njezinog sad već bivšeg partnera u društvu bivše djevojke Chloe Bartoli, a na kojima je s njom pretjerano blizak. Prema svjedocima, nisu se uopće ni trudili sakriti bliskost. 

Kourtney je dobro razmislila o svemu te zaključila da je za njezinu i dobrobit njihovo troje djece najbolje da njih dvoje više ne budu zajedno. 

Vezu su okončali poslije devet godina, a samo dan nakon te objave, na internetu su se pojavile nove Scottove fotografije u društvu druge djevojke. Snimljeni su u hotelskoj sobi u New Yorku dok je stol ispred njih bio ispunjen alkoholom, cigaretama i tabletama. Kako piše US Weekly, nepoznatu djevojku Scott je pozvao u svoju sobu, a ona je tijekom dvije noći razuzdanih tuluma ostala kod njega. 

Scott je u ožujku nakon ludog tuluma u Las Vegasu tjedan dana bio na rehabilitaciji. Iako je tada tvrdio da je shvatio da je pretjerao s konzumiranjem alkohola, čini se da se opet vratio na staro. 

Kourtney i Scott zajedno imaju troje djece, sina Masona (5), kći Penelope (2) te šestomjesečnog sina Reigna. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • retita🦋 07.07.2015.

    Danas je baš upeklo!!!

  • papi batina 07.07.2015.

    treba ga dobro napleskat i poslat u krevet.

  • svejedobro 07.07.2015.

    Taj se u životu nije vruć vode napil!

Komentiraj...
Vidi sve komentare