To je to što me zanima!

Nove ljubavne iskre na imanju: Gordan polako gubi strpljenje

U nekoliko Gordan je izjavio kako mu je Jasmina jako draga te se osjeća zaštitnički prema njoj, no izgleda kako Gordanovi osjećaji nadilaze granice pukog sviđanja
Vidi originalni članak

Naime, Gordan često voli u prolazu, kako Jasmina navodi – 'očešati' se od nju, međutim takvo ponašanje njoj je dozlogrdilo. 

- Moraš se ti očešat i gotovo! Uvijek mi se očešeš od guz! Može te biti sram! - počela je vikati Jasmina na njega, a u svađu se upleo i Ante koji je stao na njegovu stranu.

- Meni je drago isto to! Ajmo reći da se uvijek očešam kao i što je. Znači to više nije zezancija kao što ona smatra - požalio se potišteni Gordan svojoj muškoj farmerskoj ekipi. 

Dok je Tomislav primijetio kako je upravo Jasmina bila ta koja ga je počela prva 'vrtjeti', Senad mu je dao savjet: 'Sve treba polako!' na što mu je Gordan odgovorio: 'A Senade, što polako? Je li treba da ja oko nje do kraja Farme i onda ništa?'.

U novom tjednu farmeri su dobili i novi zadatak. Mentor Joža sa sobom je poveo majstora pčelarstva koji je farmerima dao zadatak da naprave košnice. Dok je majstor objašnjavao postupak Gazdama farmi, Mentor je pošao u obilazak imanja s farmerima te ima zadao i nove zadatke koje trebaju obaviti na farmi.

Što farmere očekuje u novom tjednu, ne propustite doznati.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • jozabroz 20.09.2016.

    ovaj "borac" bi ubo a ova ga voza ko talijan medveda,,))))"pravi macho man"))))))

  • Internet Junkie na odvikavanju 20.09.2016.

    'osjećaji nadilaze granice pukog sviđanja' ili u prijevodu - umočio bi on kad se pruži prilika

  • mary_s 20.09.2016.

    ma Jasmina je skužila da ga može motati oko malog prsta, par suzica i tip je nasjeo... Tko mu kriv, kad je smotan, a kada izađu s Farme, a što će mu drugo reći nego bye, bye Gordan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare