To je to što me zanima!

Nove zvijezde: Cure pričale sa zvijezdama na crvenom tepihu

Sophia Grace Brownlee (8) i njezina nećakinja Rosie McClelland (5) na dodjeli Grammyja intervjuirale su Rihannu, Katy Perry, Taylor Swift, Fergie i brojne druge
Vidi originalni članak

U ulozi voditeljica na dodjeli nagrada Grammy kao predstavnice showa voditeljice Ellen DeGeneres, na crvenom tepihu našle su se dvije djevojčice iz Essexa u Engleskoj.

Sophia Grace Brownlee (8) i njezina nećakinja Rosie McClelland (5) prošle godine su postale senzacija nakon što je na YouTubeu osvanula njihova izvedba pjesme 'Super Bass' od Nicki Minaj. U listopadu su gostovale u showu Ellen DeGeneres, a ovoga puta primile su se mikrofona u ulozi voditeljica u ružičastim baletnim suknjicama dok su na glavama imale tijare.

Posebno su bile uzbuđene zbog susreta s Katy Perry koja im je dala kompliment zbog njihovih ružičastih haljinica. Nakon nje balonima su zabavljale Lady Antebellum, a zatiim su upoznali Fergie.

- Moja omiljena boja je narančasta. Nevjerojatna je - rekla je Rosie nakon što se pjevačica pred njima pojavila u narančastoj haljini.

Ugledavši ih uzbuđena Rihanna pojurila im je u zagrljaj. 

- Ti si moja najdraža pjevačica - rekla je Rosie nasmijanoj Rihanni.

Bile su uzbuđene i zbog upoznavanja Taylor Swift.

- Ovo je slatko Ellen - rekla je pjevačica pokazujući na djevojčice koje su prije nastupa Adama Levina uzele pauzu kako bi pojele sendvić.

- Sve su nas zvijezde došle vidjeti. Nimalo nismo bile nervozne - rekla je Rosie pričajući u showu o iskustvima s crvenog tepiha.

Za razliku od nje Sophie se više brinula što će jesti tog dana nego koga će upoznati.

- Uopće nismo bile nervozne. Bile smo gladne. Jele smo šećernu vunu i sendviče, bilo je tako dobro - rekla je Sophie.

Ellen je nakon toga prikazala video s djevojkama na crvenom tepihu.

- Hvala ti Ellen, jako smo se zabavile na Grammyjima - poručila je Sophie voditeljici nakon čega je Rosie dodala da je došlo vrijeme za još malo šećerne vune.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Gospodjica 16.02.2012.

    Al ga vrišti -.-

  • just_me133 16.02.2012.

    ok idete mi na živce šta lady gaga ima veze s ovom dječurlijom..jadni ste sta se namjerate na nju ocito ste ljubomorni žena ima više love nego ćete vi ikad vidjet u životu i ima više fanova nego hrvatska stanovnika..i pustite djecu nek uživaju šta bi vi sve dali da ste kao mali imali ovakvo iskustvo i zabavljali se

  • 15.02.2012.

    meni ova djevojčica sa smeđom kosom izgleda kao kathy bates u filmu misery.

Komentiraj...
Vidi sve komentare