To je to što me zanima!

Novi automobil Harry Styles (19) platio je 1,1 milijun kuna

Član boy benda One Direction kupio je Porsche Cayman S. Planira ga darovati ocu, no ukoliko on njime ne bude zadovoljan razveselit će ga novim Mercedesom
Vidi originalni članak

Pjevač benda One Direction u garaži već ima Audi R8 i Range Rover Sport. Kako je nedavno proslavio rođendan, Hary Styles (19) u Manchesteru je kupio skupocjeni Porsche Cayman S. Platio ga je 1,1 milijun kuna. Britanski glazbenik vozilo planira darovati ocu.

- Ako ne bude zadovoljan, razveseliti ću ga novim Mercedesom - otkrio je Harry prijateljima.

Tijekom vikenda na Twitteru su osvanule fotografije na kojima pozira u društvu polugole striptizete na svojoj rođendanskoj proslavi na kojoj se pojavio u košulji svoje majke. Pjevač, koji je nedavno prekinuo vezu s country pjevačicom Taylor Swift (23), otkrio je da je njegova majka jedina osoba koja zaista zna što se događa u njegovom ljubavnom životu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • DoraBl 08.02.2013.

    webwritter ako si ženska osoba,dam se kladit da si i ti kao mala sigurno imala nekog svog idola za kojeg si zamišljala da je idealan dečko za tebe..tako da..ja ne vidim u tome ništa loše,bolje da maštaju o njima nego da polugole odlaze negdje u klub na cajke..

  • webwritter 06.02.2013.

    Nek mi netko objasni fenomen grupe "One Direction"? 5 dečkića od kojih bar jedan zapadne za oko neke tinejđerke, pa si onda ona u glavi stvara sliku o tome kak će oni jednog dana biti zajedno i kako je on idealan dečko za nju....hahahahhahaha! Strava! Mislim da netko ženskoj djeci već odmalena treba izbit takve stvari iz glave, to nije zdravo!

  • chelseaMG 05.02.2013.

    zašto ne kad može.

Komentiraj...
Vidi sve komentare