To je to što me zanima!

Novi 'biser' Gwyneth Paltrow: 'Mokrite dok radite čučnjeve'

Gwyneth Paltrow nerijetko šokira svojim izjavama o 'zdravom' životu, ali ovaj put je nadmašila samu sebe. Za bolji seksualni život predlaže 'posebne' čučnjeve
Vidi originalni članak

Pokušajte mokriti dok radite čučnjeve pod tušem. Na taj način automatski aktivirate mišiće dna zdjelice, koja se prirodno isteže. Imat ćete mnogo bolji seks i time ćete poboljšati rezultate u spavaćoj sobi, rekla je glumica Gwyneth Paltrow (42). 

Ona često objavljuje savjete za zdraviji život kojima šokira obožavatelje, a nije se izjasnila prakticira li i sama sve napisano. 

Gwyneth se ove godine razvela od glazbenika Chrisa Martina (38), s kojim je bila u braku od 2003. godine. Par ima kćer Apple (11) i sina Mosesa (9). 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • hkovac123 21.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nicolenicole 20.08.2015.

    Ispeci pa reci :)

  • Cleaner 20.08.2015.

    Jesam, se čižme sam si zapišal a moja me Bara gleda vu čudu kak da sam s nebesa opal vu dvor. Probal sam joj objasniti o čem se tu dela, ali badava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare