To je to što me zanima!

Novi fizički obračun u BB kući: Milić je s vratima udario Vendi

Tijekom vikenda Vendi je pokušala okrenuti sustanare protiv Ave. Svima je rekla da je starleta spletkarošica koja ima plan za pobjedu. Milić je Avu pokušao braniti
Vidi originalni članak

Nakon što je srpska pjevačica Maja Nikolić nedavno bacila tanjur na Maju Volk, u kući Velikog Brata uslijedio je novi incident, piše srpski Svet.  Ovoga puta u centru pažnje bili su Vesna Vukelić Vendi i Milić Vukašinović. Nakon što je Vendi svima rekla da je Ava spletkarošica i predložila drugima da je ignoriraju, Milić je odlučio braniti Avu što se nije svidjelo Vendi i Aneti. 

Vendi mu je prijetila i unosila mu se u lice dok je govorila. Iako je on pokušao otići, ona nije odustajala pa ju je na kraju odgurnuo i pokušao zatvoriti vrata. Vendi je tada pokušala ući u sobu, a on ju je baš u tom trenutku navodno povrijedio. Još se ne zna hoće li Milić Vukašinović biti kažnjen. 

Fizički obračuni u kući Velikog Brata postali su svakodnevica. Prvi je bio između manekenke Nevene i pjevačice Ivane Stamenković Sindi. Djevojke su se potukle nakon što je Sindi rekla Neveni da ima celulit. Manekenka je nakon toga izbačena iz kuće Velikog Brata. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mališa 22.04.2013.

    A da im pošaljemo našeg Stipu boksera

  • WOMANIZER 22.04.2013.

    a šta reći? balkanski mentalitet u kvazi zvijezdama koje se prodaju za novce!

  • Avatar6 22.04.2013.

    ovako se ponašaju pred kamerama... šta li tek rade kad nisu na lancu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare