To je to što me zanima!

Novi fosili rade mjuzikl po uzoru na film 'Mamma Mia'

Rajko Dujmić je nedavno u kinu gledao film "Mamma Mia", mjuzikl s pjesmama poznate švedske grupe ABBA. Dobio je ideju za mjuzikl
Vidi originalni članak

Rajko Dujmić je nedavno u kinu gledao film "Mamma Mia", mjuzikl s pjesmama poznate švedske grupe ABBA. Dobio je ideju napraviti sličan mjuzikl s najvećim hitovima Novih fosila. Na tome radi s kolegom iz benda Nenadom Šarićem, a već su počeli tražiti scenariste za projekt. Upravo će prema scenariju odabrati skladbe koje će ući u predstavu. Glazbenik još nije izabrao naslovnu pjesmu mjuzikla, a tek će krenuti u potragu sa glumcima i pjevačima koji će sudjelovati u projektu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jayella 13.11.2008.

    jooj što kopiraju ABBA-u! ipak mislim da se pjesme Novih Fosila ne mogu mjerit sa ABBA-inim koje su vrlo jake što se teksta tiče, a ovaj projekt se baš i ne može usporediti sa Mamma Mia! filmom. Björn i Benny su ipak vrhunski umjetnici uz to i svjetski poznati. no naravno, ako se projektu pristupi ozbiljno možda bi i moglo biti interesantno za naša kina jer znamo kakvi su hrvatski filmovi, uvijek na temu rata i stradanja a veoma malo je zabavnih/humorističnih filmova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare