To je to što me zanima!

Novi Gospodin Savršeni izazvao podijeljene reakcije: 'Školovani je fizičar, pa što mu ovo treba?'

Nakon informacije da je treći Gospodin Savršeni doktor fizike, lavine komentara fanova showa preplavile su društvene mreže. Jedni misle da je pravo osvježenje, a mnogima nije jasno zašto uopće traži ljubav na TV-u
Vidi originalni članak

Treća sezona showa 'Gospodin Savršeni' je pred vratima, a iako je produkcija predstavila šest od 20 kandidatkinja, identitet novog najpoželjnijeg šarmera i dalje drže u tajnosti. Međutim, kako doznaje Slobodna Dalmacija, riječ je o Splićaninu Toniju Šćulcu, a njegov impresivni životopis zbunio je fanove showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Toni je samostalni predavač na Prirodoslovnom matematičkom fakultetu u Splitu, a može se pohvaliti sa završenim dvojnim doktorskim studijem iz fizike, na zagrebačkom PMF-u te École Polytechnique u Parizu. Član je u Europskom centru za nuklearna istraživanja (CERN), zbog čega je u 2019. godini dobio i priznanje Sveučilišta. Svojedobno je dobio i stipendiju od Francuske vlade.

Uz intelekt, Toni se može pohvaliti i atraktivnim izgledom. Mladi znanstvenik na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotke iz teretane, a koliko vrijedno trenira dokazuje njegovo isklesano tijelo. 

Lavine komentara obožavatelja showa preplavile društvene mreže nakon što je otkriveno tko je novi 'Savršeni'. Dok neki misle kako je Toni pravo osvježenje, mnogima nije jasno zašto bi intelektualac poput njega uopće tražio ljubav u televizijskoj emisiji.

TONI IZ SPLITA Poslušajte intervju s novim 'Savršenim': 'Shvatio sam da previše učim i počeo vježbati'

- Bravo dečko… trebamo pametne i uspješne mlade ljude oko sebe kao i malo lijepe i opuštajuće zabave - poručila mu je korisnica Facebooka.

- Hajde zgodan i pametan za promjenu... - stoji u jednom od komentara.

 

- Kako lumen, ljepotan, a dolazi na TV tražiti ženu - čudila se čitateljica.

- Ne razumijem poriv da se jedan doktor fizike prijavi na tako nešto. Možda sam zatucana, ali ne ide mi to skupa. Sorry... - napisala je druga.

- Drago mi je da je konačno intelektualac sa sjajnim referencama i finim manirama, ali vidim da ga nije zaobišao metroseksualac đir (savršeno depiliran) i teretana đir... U svakom slučaju, čudno mi je da bi mladi muškarac s takvim profilom tražio curu preko emisije tog nivoa. There's a catch - glasio je jedan od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Klokan123_1 12.03.2022.

    Nisu sve budale iste, neke su diplomirane...

  • Ercegovka100% 11.03.2022.

    Zasto mu to treba??? Mzda je kao dijete bio ruzno pače? Pa sad hoce nesto dokazati sebi i drugima????

  • ♒Black_Cat♓ 11.03.2022.

    Reklama

Komentiraj...
Vidi sve komentare