To je to što me zanima!

Novi miljenik žena iz showa se pohvalio djevojkom: 'Prošle je sezone bila na svih 12 emisija'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Marko je romantičnom objavom iznenadio svoje pratitelje na društvenoj mreži, a objava preslatkog para u samo nekoliko sati prikupila je tisuće lajkova podrške
Vidi originalni članak

Nova sezona 'Plesa sa zvijezdama' donijela nam je neka nova lica, ali i ona stara koja su već dobro poznata gledateljima ispred malih ekrana.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S JELENOM PERIĆ

 

U novoj sezoni showa ponovno sudjeluje plesač Marko Mrkić (25) koji je osim plesom, svojim fizičkim izgledom privukao pažnju brojnih gledateljica. U ovoj sezoni popularnog showa njegova partnerica je beauty influencerica i blogerica Jelena Perić (30).

Svojim plesnim koracima oduševili su sve, a nastup je pratila i Markova dugogodišnja djevojka Antea Franjić, kojoj je na Instagramu posvetio i romantičnu objavu.

- Prošle sezone je bila na svih 12 emisija. Otpala joj leđa, ali dobro je prošlo. Mi smo jučer ubili ples, nju bole leđa. Slučajnost? Volim te! - napisao je Marko uz objavu na društvenoj mreži.

'Najbolji ste', 'Preslatki ste', 'Marko, ova partnerica vam je top', 'Divni', 'Svaka čast, nije lako publici' - samo je dio komentara Markovih pratitelja koji su bili očarani fotografijom para.

ZGODNI BRAZILAC PLEŠE S GLUMČEVOM DJEVOJKOM Marko poslao poruku Pedru: 'Znam što radiš s Valentinom'

Prisjetimo se, Markova posljednja plesna partnerica bila je bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare