To je to što me zanima!

Novi nastavak 'Aliena' pokazat će nam i mladu Ellen Ripley

Premda je nastavak 'Aliena', koji bi nam pokazao što se dogodilo poslije filma 'Aliens', otkazan, najbolju ratnicu protiv okrutnih Ksenomorfa mogli bismo opet vidjeti u serijalu
Vidi originalni članak

Redatelj Neill Blomkamp bavio se nekoliko godina razvojem petog filma (kronološki gledano) u serijalu o Alienima, no na žalost, od projekta nije bilo ništa. Sam redatelj je izjavio da mu je žao što je tako sve završilo, a mi bismo dodali da je i nama jednako žao.

Naime, u njegovom filmu bismo gledali Sigourney Weaver ponovno u ulozi Ellen Ripley, u filmu koji bi nastavio radnju odmah poslije filma 'Aliens'. Filmove 'Alien 3' and Alien: Uskrsnuće' bi tako redatelj ignorirao. Ipak, kako smo već spomenuli, do realizacije projekta nije došlo, ali to ne znači da više nećemo vidjeti Ripley na velikim ekranima.

Studio 20th Century Fox je i dalje zagrijan za serijal filmova o Alienu, no namjeravaju nastaviti putem kojim je originalni redatelj 'Aliena', Ridley Scott, krenuo prije nekoliko godina s filmom 'Prometej' te kojim je nastavio ići ovogodišnjim filmom 'Alien: Savez'.

Prema redateljevim riječima, ako se nastave snimati filmovi iz serijala Alien, moći ćemo vidjeti i mladu Ripley. Pogledajte video.

- Idemo prema početku prvog Aliena, pa je posve moguće da ćemo iskoristiti kompjutersku tehnologiju [da bi pokazali mladu Ripley] - izjavio je redatelj.

'Alien: Savez' još uvijek igra u hrvatskim kinima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare