To je to što me zanima!

Novi niz optužbi: Javile su se tri nove žrtve Billa Cosbyja

Preko više od 50 žrtava Billa Cosbyja pridružile su se još tri nove koje tvrde da ih je slavni komičar zlostavljao. Riječ je o dvije bivše glumice i jednoj stjuardesi
Vidi originalni članak

 Čini se da nema kraja optužbi žena koje koje tvrde da ih je Bill Cosby (78) seksualno zlostavljao. Sada su se javile tri nove žrtve. 

Riječ je o bivšim glumicama Lindi Ridgeway Whitedeer i Eden Tirl koja je čak i gostovala u seriji 'Cosby Show', te o bivšoj stjuardesi American Airlinesa Coleen Hughes. Sve tri žene zastupa odvjetnica Gloria Allerd koja je, ako ih još ima, pozvala i ostale žrtve da se jave i istupe protiv glumca kako ne bi prošao nekažnjeno ako se dokaže da je sve ovo istina. 

Kako bi dokazao svoju nevinost, Cosby je izabrao najbolje američke odvjetnike. Jedna od njih, Monique Pressley, navodne žrtve je pitala da zašto su se tek sad, ako je sve to istina, odlučile na ovakve poteze. 

- Tko čeka i do 30 godina da bi podignuo optužnicu za silovanje. Dok mu se ne dokaže na sudu da je kriv, čovjek je nedužan - poručila je. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mijce 14.08.2015.

    zene vole muskarce koji vole djecu :)

  • nejebi 14.08.2015.

    odvratni razvratnik...tek sada kad je kasno će izaći na vidjelo sto je radio djevojčicama i djevojkama...

  • - DAVOR - 14.08.2015.

    Čekamo svjedočanstvo Ave Karabatić samo njen iskaz će sud uzet kao relevantan jer je ona ipak najelokventnija od ovih bakica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare