To je to što me zanima!

Novi reality: Goli k'o od majke rođeni traže ljubav na Mljetu

Kandidati RTL-ova reality showa potpuno goli borave na plaži Limuni u potrazi za pravom ljubavi. Snimanje showa u kojem neće biti cenzure trajat će do 1. listopada
Vidi originalni članak

U showu ' Adam traži Evu ' natjecatelji potpuno goli borave na otoku u potrazi za pravom ljubavi. Jedna od natjecateljica u njemačkoj inačici showa je i Hrvatica Klara Perko (28).

Španjolsku verziju showa počeli su snimati krajem kolovoza i snimat će do 1. listopada. Zanimljivo je što su za lokaciju izabrali Mljet, donosi PortalOko .

- U suradnji s predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Madridu, a u produkciji španjolske televizijske kuće Channel Cuatro naked reality show od kraja osmog mjeseca snima se na prirodnoj pješčanoj plaži Limuni, na otoku Mljetu - kaže načelnik općine Mljet, Đivo Market.

Market dodaje da je snimanje showa na otoku izvrsno s financijske strane, a i dobro za promidžbu.

RTL-ov show na nizozemskoj je televiziji premijerno prikazan ovog ožujka i imao je jako visoku gledanost, a Španjolci, koji snimaju na Mljetu, nadaju se da će i kod njih show u kojem nema mjesta cenzuri biti jednako popularan.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • melindaupsss 30.09.2014.

    Znam otići na nudističku plažu, ali ne bih da me pri tome snimaju.

  • nadimak moj 18.09.2014.

    još jedno preser@vanje, što će sljedeće izmisliti, baš me (ne) zanima.

  • Thunderica 16.09.2014.

    Čuj Adam traži Evu...?? Svašta ćemo se mi još nagledati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare