To je to što me zanima!

Novi seks skandal: Zvjezdani par sudjelovao je u grupnjaku?

Riječ je o zvijezdi koja je u braku sa također poznatom osobom i koja je sudjelovala u 'trojci' s još jednim parom. Britanski mediji dobro su upoznati sa svim detaljima priče
Vidi originalni članak

Britanski mediji ogorčeni su na suce koji su im zabranili da objave priču o poznatom paru upletenom u seks skandal. Sudskim nalogom je zabranjeno da se njihova imena objave u javnosti.

Kako se navodi, riječ je o svjetskoj zvijezdi koja je u braku sa također poznatom osobom i koja je sudjelovala u 'trojci' s još jednim parom. Britanski mediji dobro su upoznati sa svim detaljima priče, znaju i imena aktera, ali im je sud zabranio da te detalje objave jer smatraju da to ugrožava njihovu privatnost.

Sličan skandal već se dogodio u Velikoj Britaniji, kada je razotkrivena afera nogometaša Ryana Giggsa i manekenke Imogen Thomas 2011. godine, iako je i tada postojala zabrana objavljivanja njihovih imena.

Mediji su ogorčeni i jer se radi o osobi koja se predstavlja kao da je u sretnom braku, ali je na sudu tvrdila da je u 'otvorenoj vezi'.

Sud je svoju odluku obrazložio time da bi objavljivanje priče ostavilo loše posljedice ne samo na tu osobu, već i na dvoje maloljetne djece koju ima.

Ono što je poznato je da je ova zvijezda upoznala izvjesnu osobu koja je u papirima imenovana kao AB i s kojom je od 2009. imala povremene seksualne odnose. Potom je, u prosincu 2011, ponudila da im se pridruži i partner osobe AB, što su svi prihvatili.

Nagađanja o identitetu ove osobe uveliko traju, a šuška se da se radi o Davidu Furnishu, suprugu legendarnog Eltona Johna.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • Oblivion 08.04.2016.

    Ah, pa Britanci su poznati da vole "začiniti" brak, big deal...

  • OrcaPerestrojka 07.04.2016.

    Seksali se u grupnjaku i u grobnici i škripale im košćurine.

  • Cukrena 07.04.2016.

    Zašto skandal.? .Ako njima paše koga briga što rade..

Komentiraj...
Vidi sve komentare