To je to što me zanima!

Novi skandal u kontroverznom srpskom showu: Hrvat nasrnuo na sustanara i teško ga ozlijedio

Nisam mogao reagirati jer mi je vilica slomljena od kukavičkog udarca. U Zadrugu se vraćam za mjesec dana i molim Boga da ne diskvalificiraju Cara te da mi bude živ i zdrav kad se vratim, poručio je ozlijeđeni Peleš
Vidi originalni članak

Ponovno je eskaliralo nasilje među stanarima 'Zadruge'.U nadasve mirnoj večeri uz bend i glazbu, nekolicina stanara započela je verbalni sukob.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miki Đuričić i Ademir Peleš sukobili su se zbog načina kupovanja piva. Miki je Pelešu prebacio to što kupuje previše piva odjednom, što je ovome zasmetalo. Nakon niza psovki u 'raspravu' se umiješao i Hrvat Filip Car.

MISLI DA SU JE IZBACILI ZBOG SUDA Olja otkrila detalje o 'Zadruzi': Krade se hrana, nakit, odjeća, a ljudi su gladni i neispavani...

Dok su ostali sustanari pokušali razdijeliti dva razjarena sustanara, Car je došao po strani i rukom u lice udario Peleša. Od siline udarca on je načas zateturao te se sklonio sa strane.

U sve to umiješali su se i zaštitari i osoblje 'Zadruge' te je 'Veliki Šef' zbog agresivnog ponašanja kaznio Cara. Peleš je izašao iz showa na liječenje, a na društvenim mrežama je poručio da se nada zateći Cara u showu kad se vrati.

- Nisam mogao reagirati jer mi je vilica slomljena od pokvarenog udarca. U Zadrugu se vraćam za mjesec dana i molim Boga da ne diskvalificiraju Cara te da mi bude živ i zdrav kad se vratim - napisao je.

POGLEDAJTE VIDEO SUKOBA:

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 07.10.2021.

    Jel' on istaknut kao Hrvat zbog toga što je to ''srpski show'' ili zato što njegova domovnica ima veze s njegovim karakterom? I kako to da ''sustanar'' nema istaknutu nacionalnu pripadnost u naslovu? Tako da odmah znamo kakav je i on kao čovjek... mislim - stvarno!?

  • zujooo 07.10.2021.

    teška psihijatrija

  • ifana 07.10.2021.

    Ako je vjerovati Olji da se spava od 6 do 10, zna se da tak spavaju kokicari i spidasi i kad krene popustat postanu agresivni (ili jeftina Roba)

Komentiraj...
Vidi sve komentare