To je to što me zanima!

Novi skandalozni reality show: 'Mladi sramote svoju državu'

Show je privlačio pažnju i prije nego što je prikazan jer je senator zapadne Virginije tražio da se ne prikazuje pošto kontroverznim scenama narušava ugled državi
Vidi originalni članak

Premijera novog MTV-jevog reality showa 'Buckwild' prikazana je ovu subotu, a samo prva epizoda privukla je gotovo 2,5 milijuna gledatelja. Riječ je o nastavku realityja 'Jersey Shore'. U emisiji će se prikazivati nekoliko mladih ljudi koji žive i tulumare u Buckwildu, malom gradu u zapadnoj Virginiji. Svi oni su prijatelji, odrastaju bezbrižno, a iako nemaju puno, znaju kako se dobro zabaviti. Tuku se, opijaju se i seksaju, ali svi naglašavaju kako im je obitelj najvažnija. 

Serija je privlačila pažnju i prije nego što je prikazana jer je senator zapadne Virginije tražio da se ne prikazuje jer, kako je rekao, zbog najavljenih kontroverznih scena narušava ugled čitavoj državi. 

- Umjesto da prikazujete ljepote naše države, natjerali ste mlade ljude na sramotno ponašanje i sad na tome zarađujete. Ova se emisija temelji na ružnim i netočnim stereotipima o ljudima Zapadne Virginije - napisao je senator. 

Sljedeći tjedan prikazat će se druga epizoda pa će se tada vidjeti kolika će zapravo biti gledanost emisije.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • romiletic 30.03.2013.

    jesam ja glup il šta,al to raditi javno,ne vidim za što?

  • tekila 09.01.2013.

    prave američke seljačine

  • sretan 07.01.2013.

    a što taj show govori o onima koji ga gledaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare