To je to što me zanima!

Novi spot Antonije Šole prepun prelijepih misica i top modela

Antonija Šola pripremila je ovog ljeta pravu glazbenu  poslasticu zaraznog teksta i plesnog ritma pod nazivom 'VOLIMO SE VOLIMO', u izdanju Croatia Recordsa
Vidi originalni članak

Antonija Šola pripremila je ovog ljeta pravu glazbenu  poslasticu zaraznog teksta i plesnog ritma pod nazivom 'VOLIMO SE VOLIMO', u izdanju Croatia Recordsa. Antonija je u videospotu, snimljenom u Istri, okružena prelijepim modelima, a među njima: Elena Jung, miss Istre 2015., Marieta Fabijančić, prva pratilja miss Istre 2016. , te model  Michelle Korenić koja ima uspješnu inozemnu karijeru modela, Ivana Rojnić, fashion blogerica i model, te Iva Vitasović vatrena crnka koja je imala ulogu i u Antonijinom videospotu za pjesmu 'Žigolo'.

Djevojke su snimale ljetne scene u Medulinu, te izazvale pomutnju na plažama kao i oduševljenje kupača, a kako se videospot snimao tri dana druženje i izlasci nisu izostajali, pa je i prilikom izlaska snimljeno nekoliko scena koje su korištene u videospotu.  Antonija kao i za većinu svojih pjesama potpisuje glazbu i tekst, uz producenta Branimira  Mihaljevića. Videospot potpisuje njezina stalna ekipa s kojom je surađivala na videospotovima za 'Samo u parfemu, 'Ljubi se žmireći' i 'Budi Lav',  koju predvodi redatelj Igor Vignjević.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nakaradasaistoka 02.09.2016.

    kakva dezinformacija... hrvatice su lepe žene, šta je ovo?

  • Lud kao Ava 06.07.2016.

    Ta je pjevacica u usponu vec preko deset godina. Nikako da shvati da ne moze uspjeti bas svatko kome se prohtije. Radije odustani i pametnije trosi vrijeme.

  • mesuney 06.07.2016.

    Najlijepsa, ali ova pjesma mi i nije nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare