To je to što me zanima!

Novo lice Petra Graše: Bičevi i poljupci u spotu 'Moje zlato'

Redatelj Vojan Koceić je na intrigantan način dao vizualni identitet pjesmi. Petra Grašu je u novom spotu stavio u ulogu predmeta imaginacije tri različite djevojke
Vidi originalni članak

Nakon prošlogodišnje uspješnice 'Uvik isti' koja je  osvojila brojne nagrade  i publiku diljem regije, Petar Grašo objavljuje novi singl  i spot za pjesmu 'Moje Zlato', koja će zacijelo, kao i mnoge prethodne Grašine pjesme, osvojiti eter i srca ljudi. 

Autori pjesme su Tonči i Vjekoslava Huljić, te sam Grašo. Pjesma je premijerno izvedena na polufinalu 'X factor Adria' uz oduševljenje publike, a i samog žirija. U samo nekoliko dana na YouTubeu je pogledana više od 200.000 puta. Pjesma će također biti izvedena na ovogodišnjem Splitskom festivalu i mnogi se već sada slažu kako je Grašo jedan od najužih favorita za Grand prix.

Redatelj Vojan Koceić je na intrigantan način dao vizualni identitet pjesmi, stavljajući Grašu u ulogu predmeta imaginacije tri različite djevojke, od kojih svaka ima drukčija viđenja samog Graše. Rezultat je spot u kojem ima romantike, ali i scena koje odudaraju od konvencionalnih.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Linz 23.06.2015.

    Meni se čini da je ovaj Gašo bifukalan, evo glavu na panj dajem !!!

  • plik 23.06.2015.

    "..tri različite djevojke".. kolko sam ja upucen, vise bi mu legli ".. tri razlicita muškića,,"

  • Rafo 21.06.2015.

    Spot je dobar, a što se tiče pjesme, Grašo jednostavno nema lošu pjesmu, pa je tako i ova odlična. Ipak, pjesma "Uvik isti" je izuzetna i teško da će je nadmašiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare