To je to što me zanima!

Novo pojačanje 'Ruže vjetrova' je Zlatan, grubijan mekog srca

Glumac Aleksandar Cvjetković glumi Zlatana Škaricu koji izvlači Petra Odaka iz šaka bijesnih zatvorenika. Uništenjem Mrčele nastoji pridobiti Nivesinu pažnju
Vidi originalni članak

Grubijan mekog srca, naizgled opasan i surov, Zlatan Škarica 'Zlajo', kojeg je utjelovio hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Aleksandar Cvjetković, polako, ali sigurno osvaja srce Seke Odak, iz RTL-ove serije 'Ruža vjetrova'. Optužen zbog pronevjere poreza, proveo je zadnju godinu i pol dana u zatvoru, a u Seke se zaljubio preko naslovnica časopisa i novina te postao njezin idolopoklonik. Zlatanov život se promijenio u trenutku kada Petar Odak završi u istom zatvoru i istovremeno postaje meta 'Odakomrzitelja'. Zlatan se tada iskazuje kao pravi junak, izvlači Petra iz šaka bijesnih zatvorenika i tako pridobije Nivesinu naklonost i zahvalnost.

Iako mu Seke zadaje Tantalove muke, svoju pažnju mu daje na kapaljku, a tek ćemo vidjeti hoće li se njegovo neiscrpno strpljenje isplatiti. Do tada, Zlatan je odlučio prikloniti se Odakovima u namjeri da unište Ranka Mrčelu te je prihvatio ulogu Rafaela, brata pokojnog Leonarda, koji je ujedno bio i jedina osoba koje se Mrčela plašio. Zlatan će potruditi da uništenjem Mrčele pridobije Sekinu pažnju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tomo 28 10.04.2013.

    seke i stipe kraljica i kralj serije

  • meryx 10.04.2013.

    obozavam ovu seriju zbog seke i stpe

  • vedii888 10.04.2013.

    kak su svi žnaru u toj seriji

Komentiraj...
Vidi sve komentare