To je to što me zanima!

Novom dečku nasred ulice Nina Morić uvalila jezik

Obožavatelji Nine Morić pružili su joj potporu na Facebooku i pišu da je njen bivši suprug Fabrizio Corona 'bedak’, a da je ona 'prvoklasni komad'
Vidi originalni članak

Ninina prijateljica iz Hrvatske nema pojma odakle je izvukla Massima Baltimorea, stanovitog poduzetnika iz Monze, no čini se da je s njim presretna i da je preboljela bivšeg supruga Fabrizija Coronu (34). Zbog njega i ljubavnice Belen Rodriguez (24) prije mjesec dana popila je 20 tableta za spavanje. Nina Morić (32) i Massimo ne mogu se odvojiti. Talijanski tjednik Oggi snimio ih je kako se šeću ulicama Milana. Zaljubljena Nina bacala mu se oko vrata i strastveno ga ljubila. Par ima i isti imidž. Oboje nose kožnate jakne, uske crne traperice i velike tamne naočale. Njezin fan club na Facebooku sve je brojniji. Sad ima gotovo 5000 članova, većinom iz Italije i Hrvatske. Pišu joj kako je Corona “bedak”, a ona “prvoklasni komad”.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • opera 07.02.2009.

    koje su to djecje gluposti! ona je muža prebolila u misec dana,a meni je tribala godina dana,i isto sam radila sta i ona!

  • slama 07.02.2009.

    meni je isto žao da je ovakva,bar smo se mogli hvaliti da imamo preljepe žene,a plastika valjda ima rok trajanja pa moraš ponovno a onda više nema nazad.

  • johntaylor 06.02.2009.

    jel to Massino Savic?

Komentiraj...
Vidi sve komentare