To je to što me zanima!

Novosađanin u potrazi za curom s Exita: 'Gledali smo se, bio sam očaran. Javi se i spasi me tuge'

Kako Novosađanin muva djevojku na moru? Sedam dana je gleda i osmi dan ide kući, našalio se sa njim jedan sugrađanin nakon njegove objave u kojoj je opisao djevojku koja mu se svidjela na festivalu
Vidi originalni članak

Novosađanin je postao pravi hit. S profila Lazar Hrebeljanović u Facebook grupi objavio da traži djevojku koji ju vidio na Exit festivalu u Novom sadu prošlog vikenda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zamolio bih da mi se javi djevojka s Latino pozornice ukoliko je ovdje u grupi. U nedjelju, posljednji dan, između dva i četiri sata poslije ponoći smo se gledali i ja sam bio očaran njenom ljepotom, valjda sam iz toga razloga pamet izgubio pa se nisam upoznao. Siguran sam da ako je ovdje u grupi zna o kome se radi, okretao sam se par puta ne bih li se uvjerio, ali ono u životu svom nisam doživio. Bila je s prijateljicom koja je i sama shvatila o čemu se radi, tako da ako je možda ona ovdje u grupi, molim da se javi, da me spasi ove tuge. Drugarica je imala šiške i crnu kosu, a djevojka koju tražim oči kakve za života nisam video, gdje od očiju, ništa drugo ni nisam. Bila je blago našminkana i imala je one šljokice. Hvala i svako dobro - glasi njegova objava.

Mnogi su bili oduševljeni ovom objavom, a posebno djevojke koje su se u komentarima pozitivno izrazile o cijeloj situaciji, poželjevši ovom dečku svu sreću u potrazi.

- Ja se izvinjavam, smiješno je, ali je toliko divno da, dečko, želim ti svu sreću da je nađeš! Toliko ljubavi nisam vidjela odavno, osim u ovoj objavi - napisala je jedna djevojka, dok su ga drugi kritizirali.

- Tuguješ, a ne znaš ni kakva je kao osoba. Da si je bar upoznao, popričao s njom, pa zaboravio da pitaš za broj, ok... Ali ovako, patiš za fizičkim izgledom neke osobe koja tko zna odakle je i tko zna da li bi i htjela da te bliže upozna. Ma hajde... To nije patnja - oštra je komentirala jedna osoba.

OSVOJILA NAJŠIRU PUBLIKU Konstrakta hitom s Eurosonga zatvorila Exit, na pozornicu se popeli organizatori i volonteri

U svakom slučaju, objava je privukla veliku pažnju, a u komentarima su se nizale i šale na račun dečka i njegovog zavođenja.

- Kako Novosađanin muva djevojku na moru? Sedam dana je gleda i osmi dan ide kući - našalio se sa njim jedan sugrađanin.

POGLEDAJTE VIDEO: ŽIVOT NA BALKANU SA SEADOM

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Jegi 19.07.2022.

    Evo ja tražim djevojku iz astralnog sna iz jedne druge dimenzije,ima dvojnicu ovdje pa bih volio da se upoznamo i podijelimo iskustva,ako je nekoj djevojci poznata izreka iz sna...kad pogledaš nebo zamisli jednu sitnu tocku na njemu i sjeti me se....nek me kontaktira....😘🤣

  • Cirenac 16.07.2022.

    Bolje mu jr da je ne nađe.

  • Dajte me,najte... 16.07.2022.

    Jeeee,takva je današnja mladež.Sve,kaj je prek fejsa,instagrama su hrabri,mladi lavovi,a kad se treba "po starinski" u živo,upoznati sa curom onda zanijeme.. rekle bi stare generacije:Šup*k gače žvače" :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare