To je to što me zanima!

O Goranu ovisi imunitet cijelog tima: Ne može roniti jer se boji

Kandidate 'Života na vagi“ čeka novi zadatak. Iz bazena moraju izroniti utege, a to je već u startu izazvalo oprečna mišljenja. Dok se jedni vesele, drugi su problem našli u hladnoj vodi
Vidi originalni članak

Crveni tim mora izroniti 175 kilograma, a plavi 225 jer ih je i brojčano više. Pravilo je da jedna osoba može nositi samo jedan uteg, ali jedan uteg može nositi više osoba. Tim koji prvi iznese sve utege, osvaja imunitet za cijeli tim, što je dodatno motiviralo kandidate.

Iako se zadatak činio jednostavan, već u startu su se javili problemi jer kandidati nisu uspijevali naći način kako u isto vrijeme nositi utege i plivati.

Goran će biti posebno ljut jer je Mario Mlinarić računao na njegov veliki doprinos u igri, a pokazat će se da Splićanin ne zna roniti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Josipa će u današnjoj emisiji dočekati i posebno iznenađenje – u goste mu dolazi jedna dama koju jako voli. Kandidate će dočekati i novo vaganje te eliminacije koje će ovoga puta biti nešto dramatičnije jer će im se obiti o glavu činjenica da nisu igrali po pravilima u igri nošenja utega. 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • papađima 21.11.2017.

    Di ste vi opće pročitali da je Mlinarić išta reko il se ljutio na Gorana....ja sam pročitala da je Goran ljut sam na sebe....

  • Slavonka60 21.11.2017.

    Ja se bojim roniti iako dobro plivam ali kao i ovaj kandidat imam strah od ronjenja i još nešto...bojim se parkirati auto u podzemnim garažama..zašto..ne mogu to objasniti??? Treba to prihvatiti..Goran se boji i kraj priče!

  • fiondica 21.11.2017.

    Strahovima se ne treba rugati, a jos manje tjerati nekoga da nesto radi ako se jako boji. Kuzim Gorana jer i sama imam fobiju od paukova i svih kukaca, buba, i mini proletala. Ako lik ne moze, onda ne moze. Ne kuzim zasto ih ne pitaju prije. Opet fail ove sezone. Bas im se rugaju sa raznim izazovima. Prva sezona je bila puno bolja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare